İletişim Başkanlığı basın mensupları ile iftar programında buluştu

İletişim Başkanlığı basın mensupları ile iftar programında buluştu
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürlüğü ile Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce basın mensuplarının katılımıyla iftar programı düzenlendi.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürlüğü ile Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce basın mensuplarının katılımıyla iftar programı yapıldı.


İftar programında Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Ahmet Uzun, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

20240328200846-img-5778.jpg

“İYİLİK PAYLAŞARAK ARTIYOR”
MSKÜ’de eğitim-öğretim gören öğrencilerin eğitimlerine ve bütçelerine destek olunması amacıyla imzalanan protokol kapsamında; Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün, günde bir öğün olacak şekilde öğrencilerin iftar yemeğinin Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından karşılandığına değinen Aydın Vakıflar Bölge Müdürü Yusuf Dural, “Ramazan ayında bir proje yaptık. Aydın ilinde 3 bin öğrencimizin burada yaklaşık 2 bin 500 öğrencimizin, Denizli’de de 2 bin 300 kişiye her gün iftar veriyoruz. Sağ olsun İletişim Başkanlığımız, kurum müdürlerimiz ve basın mensupları destek veriyor. Çünkü iyilik paylaşarak artıyor. Sizler duyurdukça bunun sayısı da artıyor. Ramazan’ın paylaşmanın bereketini, kardeşliğin rahmetini hep beraber yaşayalım istedik” dedi.

“GELİRLERİMİZİ ARTTIRDIKTAN SONRA HAYIR İŞLERİMİZİN SAYISINI ARTTIRDIK”
Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak hayır işlerini arttırdıklarını kaydeden Yusuf Dural, “Biz Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü olduktan sonra 4 aylık kısa sürede yıllık gelirimiz 160 milyon iken şuan 630 milyona 4 ayda çıkardık. Biz gelirlerimizi arttırdıktan sonrada hayır işlerimizin sayısını arttırdık. Şuan bin 400’e yakın öğrencimize burs veriyoruz. Yaklaşık bin 400 ailemize her ay kuru gıda yardımı evlerine kadar götürüyoruz. 4 bin 750 TL’de muhtaç ve yardım maaşlarını dağıtıyoruz. Bu haftada 3 ilimizde 240 yetim çocuğumuzun bayramlıklarını aldık” şeklinde konuştu.

20240328201450-img-5783.jpg

“TÜM BASIN MENSUPLARINA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Ahmet Uzun, “Bugün burada iftar programı vesilesiyle Ramazan ayımızın bereketini ve paylaşma duygusunu yaşamak adına bir aradayız. Tabi bu birlikteliklerin siz değerli paydaşlarımız ile olan iletişimin ve işbirliğimize çok değerli katkılar sağlayacağını umuyorum. İletişim başkanlığının görevlerinden en önemlisi dezenformasyonla mücadele konusu. Bu konuda Aydın, Denizli ve Muğla illerinde görev yapan basın mensuplarının hassasiyetlerini biliyoruz. Bize bu konuda çok büyük destekler veriyorsunuz ve topluma doğru bilgiyi anında iletiyorsunuz bu konuda tüm basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Ramazan ayınızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

fb-img-1711652404302.jpg

Bu haber toplam 1032 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.