İlgin Göktepe Milas Chp’de Güven Tazeledi

İlgin Göktepe Milas Chp’de Güven Tazeledi
CHP’de delege seçimlerinin ardından ilçe kongreleri başladı. Milas’ta yapılan ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı İlgin Göktepe 224 oy alarak yeniden...

CHP’de delege seçimlerinin ardından ilçe kongreleri başladı. Milas’ta yapılan ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı İlgin Göktepe 224 oy alarak yeniden ilçe başkanı seçildi. Diğer aday İbrahim Özfen 170 oy aldı.

CHP Milas ilçe başkanlığı seçimi yapıldı. İlçe kongresine CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 400 ilçe delegelesi ve çok sayıda partili katıldı. Divan Başkanlığı Mürsel Alban’ın yaptığı kongrede birlik ve beraberlik mesajı verildi.

İlgin Göktepe Milas Chp’de Güven Tazeledi

Zeybekoğlu CHP’li Belediyeler Uyum İçerisinde

Muğla’da bulunan tüm CHP’li belediye başkanlarının uyum içerisinde olduğunu vurgulayan CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu “Herkesin gördüğü gibi sağlıklı bir biçimde ilçe kongresini yapıyoruz. Delege seçimleri en demokratik bir biçimde yapılmıştır. Delege seçimleriyle ilgili ile hiçbir itiraz gelmemiştir. Bu gün ülkemize baktığımızda ortaçağ karanlığına sürüklenmektedir. Burada CHP’ye büyük bir görev düşmektedir. Çünkü CHP Türkiye Cumhuriyetini kurmuştur. Ve yok olan parlamenter sistemi geri getirmek için çalışacaktır. İlk genel seçimde CHP iktidara gelecektir. Muğla’da tüm CHP’li belediye başkanlarımız uyum içerisinde çalışmaktadır” dedi.

Milas’ta yapılan ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı İlgin Göktepe 224 oy alarak yeniden ilçe başkanı seçildi. Diğer aday İbrahim Özfen 170 oy aldı. İlçe Başkanı İlgin Göktepe’nin yönetim kurulu Cansu Akbaba, Hasan Alanya, Zuhal Avcılar, Davut Çakar, Hadiye Çalışkan, Çağrı uzun, Saim Tartan, Bekir Perçin, Halil Alanya, Oya Kon Çaylak, Çağatay Kömür, çağdaş yörükoğlu, M. Anıl Zeybekoğlu, Canan Çelenk, Tüze Çetinkaya, Şule Demirbacak isimlerinden oluştu.

Bu haber toplam 1498 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.