Kaldırılan Molozların Yerine Yenileri Döküldü

Kaldırılan Molozların Yerine Yenileri Döküldü
Muğla’nın Menteşe ilçesinde yol kenarına dökülen molozlar vatandaşı isyan ettirdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından moloz ve çöp yığınlarının...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yol kenarına dökülen molozlar vatandaşı isyan ettirdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından moloz ve çöp yığınlarının olduğu bölgede “Bu Alana Moloz Dökmek Yasaktır”  uyarı tabelası konulmasına rağmen, duyarsız vatandaşlar şehrin merkezini çöp alanına çevirdi.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Menteşe ilçesi ile yine Menteşe’ye bağlı Düğerek Mahallesi arasındaki yol kenarına atılan inşaat atıkları ve çöpler mahalle sakinlerini canından bezdirdi.

Kaldırılan Molozların Yerine Yenileri Döküldü

Vatandaşlar, geçtiğimiz aylarda aynı bölgede, aynı sorunlardan isyan etmiş ve gazetemizde de yer alan haber sonucu çöp yığınları söz konusu alandan kaldırılmıştı. Çöplerden arındırılan bölge aylar sonra duyarız vatandaşların gelişigüzel çöp ve moloz dökmeleri sonucu eski çöplük haline geri dönmeye başladı. Bölgede Muğla Büyükşehir Belediyesi ait “Bu Alana Moloz Dökmek Yasaktır”  uyarısı bulunmasına rağmen, duyarsız vatandaşların kurala uymaması tepki görüyor.

Durumdan rahatsız olan vatandaşlar; “Artık bunun önüne geçilmesi gerek. Biz tekrar tekrar aynı sorunları yaşayıp, çöp görüp kokusunu çekmek zorunda değiliz. Çöplerden tam kurtulduk demişken yerine yenileri geldi” diye tepki gösterdiler.

Bu haber toplam 563 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.