Köyceğiz Belediyesi ‘Maskeni Tak’ Etkinliği Düzenledi

Köyceğiz Belediyesi ‘Maskeni Tak’ Etkinliği Düzenledi
SİNEM KARAKAYA- Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve personelleri ’de Lösemili çocukları unutmadı.2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında...

SİNEM KARAKAYA- Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve personelleri ’de Lösemili çocukları unutmadı.2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında ‘Maske Tak’ etkinliği düzenlediler. Başkan Ceylan ve personelleri Belediye hizmet binası önünde bir araya gelerek maskelerini taktılar.

Maskeni tak etkinliğin LÖSEV Vakfı’nın başlatmış olduğu bir farkındalık etkinliğidir diyen Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan; “ 2- 8 Kasım haftası tüm dünyada Lösemili Çocuklar Haftası olarak kabul gördü. Maskeni tak etkinliğin LÖSEV Vakfı’nın başlatmış olduğu bir farkındalık etkinliğidir. Lösemi hastalığı tedavisi uzun süreçli ve tedavisi pahalı bir hastalıktır. Doktorlarımızın bize önerisi sebze ve meyveyi mevsiminde yemeliyiz. Biz de Köyceğiz Belediyesi olarak, bu gün maskemizi takarak, onlara destek oluyoruz. Aynı duyarlılığı diğer vatandaşlarımızdan da bekliyoruz.” Dedi.

Bu haber toplam 947 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.