Köyceğiz beraberliği son anda kaçırdı

Köyceğiz beraberliği son anda kaçırdı
Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Temsilcimiz  Köyceğiz Belediyespor ligin iddialı ekiplerinden Beykoz Belediyesi ile,Muğla Menteşe...

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Temsilcimiz  Köyceğiz Belediyespor ligin iddialı ekiplerinden Beykoz Belediyesi ile,Muğla Menteşe Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı Beykoz Belediyesinin 16-12 lik galibiyeti ile tamamlanırken, İkinci yarıda  Köyceğiz Belediyesinin çabası sonucu değiştirmeye  yetmedi  ve  çekişmeli geçen karşılaşmada Köyceğiz  Belediyespor, Beykoz Belediye'ye 30-31 yenilmekten kurtulamadı. Son saniyedeki pozisyonu değerlendiremeyen ev sahibi Köyceğiz Belediyespor Hentbol takımı beraberliği kaçırdı. Köyceğiz Belediyespor: Kerem Orhun Hacıoğlu (4), Şuayip Işıldak (4), Emre Tosun (6),  Burak Dağcı, (5) Alican Göçmen (3),  İlkan Keleşoğlu, (8) gol kaydetti. Beykoz Belediyesi GSK: Samet Kanberoğlu (10), Yakup Yaşar Simsar (4), Ümit Kırkayak (1), Ozan Erdoğan (2), Cemal Kütahya (8), Çağlayan Öztürk, (3) Tahir  İlkbahar, (1) gol kaydetti.

Maç sonu sorularımızı yanıtlayan, Köyceğiz Belediyespor Baş Antrenörü Mehmet Deniz, Hentbol Süper Liginde Köyceğiz Belediye Spor Kulübü olarak tarihimizde ilk defa oynamamız bizim için büyük heyecan.Maça gelecek olursak Beykoz Belediye şampiyonluğa oynayan bir takım. Bu maçın favorisi Beykoz gözüküyordu Bizde genç ve deneyimli bir takım kurduk. Bu maça çok iyi hazırlandık maçı kazanmak için sporcularımız elinden geleni yaptı. Beraberliği son topta kaybettik. Bunun telafisi var. Bizim süper lige renk katacağımıza inanıyorum. Bütün müsabakalarımızı kazanmak için sahaya çıkacağız,Önümüzdeki hafta sonu Rize Güneysu deplasmanına gideceğiz. Rakibimiz deneyimli iyi bir takım ama hedefimiz iyi bir hentbol kesinlikle galibiyet. Bizim hedefimiz öncelikle ligde kalmak ve bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek.dedi.

Bu haber toplam 1086 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.