LH Fethiye Belediyespor Ankara'da Kaybetti 77-66

LH Fethiye Belediyespor Ankara'da Kaybetti 77-66
ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 5. haftada Ankara deplasmanda OGM Ormanspor ile karşılaştı. Ankara'da oynanan...

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 5. haftada Ankara deplasmanda OGM Ormanspor ile karşılaştı. Ankara'da oynanan karşılaşma da Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, OGM Ormanspor maçından 77 - 66 sonuçla mağlup ayrıldı.

Süper Ligin ilk 4 haftasında deplasmanda Karşıyaka ve Fenerbahçe'ye, kendi evinde Bursaspor'a kaybeden, Galatasaray'ı ise mağlup etmeyi başaran LH Fethiye Belediyespor ligdeki 5. maçında deplasmanda Ormanspor'a 77 - 66 yenildi.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor bu sonuçla ligde 15. sırada kaldı.

Ankara Spor Salonu’nda oynanan mücadelede kazanan Ormanspor ikinci galibiyetini alırken LH Fethiye Belediyespor ise tek galibiyette kaldı.

Ev sahibi takımda Stanton Kidd, 23 sayı ve 10 ribaund ile double-double yaparak maçın yıldızı oldu. Terrell Holloway maçı 21 sayı, 5 ribaund ile tamamladı. Jamelle Hagins 10 sayı ve 8 ribaund ile çift haneli skor üretti ve galibiyete önemli katkı verdi.

Fethiye temsilcisinde ise Abdul Malik Abu 19 sayı ve 9 ribaund ile etkili oldu. Brandon Frazier ve Elgin Cook, 10’ar sayı ile çift haneli skor üretti.

Lacivert yeşilli Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Süper Lig'deki 6. hafta maçında, 1 Kasım Pazar günü lig sonuncusu Beşiktaş'ı konuk edecek. Beşkaza spor salonundaki müsabaka Pazar günü, saat: 13.00'te başlayacak.

Bu haber toplam 1064 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.