Maden-iş sendika başkanından ziyaret

Maden-iş sendika başkanından ziyaret
Maden - İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Osman İlhan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.Maden - İş Sendikası...

Maden - İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Osman İlhan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Maden - İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Osman İlhan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyarette bulundu. Başkanlık makam odasında gerçekleşen ziyarette  Pandemi sürecinde Milas Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında istişare edildi.

Coronavirüs ile mücadeleyi yakından takip ettiğini belirten Maden - İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Osman İlhan, sosyal yardımlar, vatandaşlara maske temini ve ilçe genelinde sürdürülen dezenfektan çalışmaları ile ilgili Başkan Tokat’a teşekkür etti.

Ziyaret için Maden - İş Sendikası Yatağan ve Havalisi Şube Başkanı Osman İlhan’a teşekkür eden Başkan Tokat, “Coronavirüs döneminde ülkemizde sendika ve sendikalaşmanın önemi bir kez daha anlaşıldı. Milas Belediyesi olarak bizlerde sendikalara çok önem veriyor her anlamda iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Sizlerin de çalışmalarını takip ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 1203 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.