Marmaris’te Dere Yatakları Temizleniyor

Marmaris’te Dere Yatakları Temizleniyor
Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris ilçesinde dere yataklarını temizlemeye başladı. Marmaris otogarının yanında bulunan dere ile polis evinin yanında...

Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris ilçesinde dere yataklarını temizlemeye başladı. Marmaris otogarının yanında bulunan dere ile polis evinin yanında bulunan dere tamamen temizlendi. Karacasöğüt’te bulunan bin metre uzunluğunda ki derede temizlenmeye başladı.

Muğla’nın önemli turizm merkezlerinin başında gelen Marmaris’te Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri dere temizliklerine başladı. MUSKİ ekipleri, kış mevsiminin getirdiği koku ve görüntü kirliliği oluşturan dere yataklarının temizlenmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Marmaris otogarının yanında bulunan dere ile polis evinin yanında bulunan dere tamamen temizlendi. Karacasöğüt’te bulunan bin metre uzunluğunda ki derede temizlenmeye başladı. Temizlik çalışmaları 1 adet ekskavatör, 1 adet kazıcı yükleyici ve 4 kamyonla devam ediyor. Karacasöğüt’de devam eden dere temizliğinin bir haftada tamamlanacağı belirtildi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, “Kış mevsiminin ardından derelerin içinde kalan pislikler, koku ve görüntü kirliliği oluşturuyor. Aynı zamanda sivrisinek gibi haşerelerin üremesine ortam sağlıyor. Ekiplerimiz yoğun bir temizlik çalışması içinde. MUSKİ olarak daha fazla mesai harcayıp, halkımızı mağdur etmeden hizmetimizi sürdürüyoruz. Bizim tek gayemiz, kurum olarak var olma sebebimiz olan halkımıza kesintisiz temiz su sağlamak ve kanalizasyon sorunlarını doğaya ve canlılara zarar vermeden bertaraf etmektir” denildi.

Bu haber toplam 291 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.