Melis Akmeşe, hokeye geri döndü

Melis Akmeşe, hokeye geri döndü
Ege Yıldızları Spor Kulübü’nde 2009 yılında hokeye başlayan ve 5 kez A Milli Takım formasını giyme şansı elde eden Melis Akmeşe, bir süredir ara...

Ege Yıldızları Spor Kulübü’nde 2009 yılında hokeye başlayan ve 5 kez A Milli Takım formasını giyme şansı elde eden Melis Akmeşe, bir süredir ara verdiği hokeye geri döndü.

Sinem Korkmaz

2009 yılında Ege Yıldızları Spor Kulübünde hokeye başlayan Melis Akmeşe, ilk defa 2017 İspanya Valencia’da 5 kez A Milli formayı giyerek milli oldu. Kariyerine kısa bir ara veren Melis Akmeşe tekrar sahaya döneme kararı aldı.

Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübü’nden sonra sırasıyla Muğla Özel İdare, Ankara Hokey, Menteşe Gücü, Gaziantep Akdora, Kırıkkale Gençlik Spor Kulübü takımlarında oynadıktan sonra tekrar Muğla’da Menteşe Gücü, Muğla Olimpik ve Ege Yıldızları Gençlik Spor Kulübünde de oynayan Akmeşe, “Tekrar sahalara döndüğüm için çok mutluyum” dedi.

Başarılı sporcunun kariyerinde Türkiye Süper Lig 3’üncülüğü, Liseler Türkiye Şampiyonluğu, U18 Türkiye 3’üncüğü ve Kadınlar 1’nci Lig Şampiyonluğu yer alıyor.

Takım olarak destek beklediklerini söyleyen Melis Akmeşe, “Tekrar sahalara döndüğüm için çok mutluyum. Ege Yıldızları için Muğla için elimden geleni yapacağım. Takım şu an maddi anlamda çok zor durumda. Muğlalı sporcular olarak takımdan herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Muğla’da bize sadece Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Muğla Gençlik ve Spor il Müdürlüğü destek veriyor. Diğer özel ve resmî kurumlardan da destek bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1607 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.