Memur-Sen ve Toç Bir-Sen’den, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne Ziyaret

Memur-Sen ve Toç Bir-Sen’den, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne Ziyaret
FERDİ YAVUZ- Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı - Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk ile Memur-Sen - Toç Bir-Sen Muğla Başkanı Adem Köseoğlu,...

FERDİ YAVUZ- Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı - Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk ile Memur-Sen - Toç Bir-Sen Muğla Başkanı Adem Köseoğlu, Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne yeni atanan Bölge Müdürü Yasin Yaprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Memur-Sen ve Toç Bir-Sen’den, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk ve Memur-Sen - Toç Bir-Sen Muğla Başkanı Adem Köseoğlu ve beraberindeki heyet, Dalaman Fethiye ve Milas’ta çıkan orman yangınlarını yerinde incelediler. Yanan alanlarda inceleme yapan heyet orman yangınlarıyla mücadele eden orman işçilerini de ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Burada bir açıklama yapan Memur-Sen - Toç Bir-Sen Muğla Başkanı Adem Köseoğlu; “Genel Başkanımız Hüseyin Öztürk, Genel Başkan Yardımcılarımız Zekeriya Yazıcı ve Harun Sarıdoğan eşliğinde Dalaman Fethiye ve Milasımızda ki yeşil denizlerimizi karartan karanlık ellere karşı memleketimizin yeniden yeşillere bürünmesi için kadın çocuk erkek demeden canla başla savaşan, kara topraklarda bir fidan yeşersin diye bedenleri karalara bürünen orman neferlerimizin mücadelesine şahit olduk. Akabinde tarım ve orman çalışanlarımızı ziyaret ederek dertlerine deva olmaya çalıştık.” Dedi.

Heyet daha sonra Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne yeni atanan Bölge Müdürü Yasin Yaprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Bu haber toplam 421 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.