Menaf Kıyanç: “Son 2 maçımızı tamamlayıp takımı şampiyon yapmak istiyoruz”

Menaf Kıyanç: “Son 2 maçımızı tamamlayıp takımı şampiyon yapmak istiyoruz”
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, pazar günü deplasmanda oynanacak İncirliova Belediyespor maçı öncesinde yerel basından ve Muğlalılardan destek istedi.

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta mücadele eden Muğlaspor, bu hafta İncirliova Belediyespor’a konuk olacak. Bu önemli maç öncesi Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Yerel yöneticilere ve siyasilere sitem eden Başkan Kıyanç, “Muğlaspor’un haklarını korumak, farklı ayak oyunlarıyla karşı karşıya kalmaması içinde mesai harcıyoruz. Şehir ile bütünleşirsek çok daha güçlü oluruz. Bu dönem son 2 maçımızı tamamlayıp takımı şampiyon yapmak istiyoruz. Takım şampiyon olduktan sonra bizimde konuşacaklarımız var. Her şey yolunda görünüyor bu içerde problemler olmadığı sonucuna varılmamalı. Biz şampiyonluğa giderken heyecan yaratmak gerekir. Bu biz bu şehri daha iyi bir duruma götürmeye çalışırken tüm siyasi ve yöneticilerin Muğlaspor gibi marka değeri büyük olan 3. Ligde çıktığı zaman Türkiye’nin farklı illerinde maç yapacak karar vericilerin bunun farkına varmasını gerektiğini düşünüyorum. Biz bu dönemde motivasyonu düşürmüyoruz. Bizler ile ilgili ciddi ithamlar oldu, bu yürüyüşümüzde sessiz kalıyoruz. Sessiz kalmamız bir şeyleri kabul ettiğimiz anlamına gelmiyor” dedi.

whatsapp-image-2024-04-25-at-12-12-40.jpeg

“MUĞLASPOR’UN CİDDİ BİR SAYGINLIĞI VAR”

Takımın maç hazırlıklarını devam ettirdiğini kaydeden Başkan Kıyanç, “Her gittiğimiz maçta doğru ilişkiler kuruyoruz. Muğlaspor’un marka değerini büyüklüğünü herkes biliyor. Muğlaspor’un ciddi bir saygınlığı var. Bunu devam ettirmek için emek veriyoruz.

İncirliova maçıyla ilgili takımımız hazırlıklarını tamamlamak üzere. 2 hafta maç yapmamak takım için ciddi bir handikap. Maç bitimiyle antrenman çok farklı. İncirliova takımı her ne kadar matematiksel olarak ligden düşmese de aslında ligde kalması mucize. Onlarda bu ise ciddi şekilde motiveler. Biz maçın sadece çok fazla gerginliğe dönüştürülmeden geçmesini istiyoruz. Biz gerçekten takım arkadaşlarımıza güveniyoruz. Futbolcular bize inanıyor ve güveniyor bizde aynı şekilde onlara inanıyoruz. Biz başında bu işi farklı yapacağımızı söyledik. Büyük bir aile olduk. Hiçbir futbolcumuza prim borcumuz yok. Dışarda kurumun hiç borcu yok. Daha önce yapılandırılan borçlar dışında borçlar kapatıldı” diye konuştu.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.