Menteşe, Ramazan’a Hazır

Menteşe, Ramazan’a Hazır
Menteşe Belediyesi tarafından her Ramazan ayında hazırlanan ve geleneksel hale getirilen iftar çadırı eski garaj alanına kuruldu. İftar çadırında her...

Menteşe Belediyesi tarafından her Ramazan ayında hazırlanan ve geleneksel hale getirilen iftar çadırı eski garaj alanına kuruldu. İftar çadırında her gün vatandaşlara bir hayırseverin sağladığı erzakla, 4 çeşit iftar yemeği verilecek.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yarın verilecek ilk iftar yemeği ile Ramazan Ayı'na hazır olduklarını belirterek, “Ramazan Ayı; insanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri, hem de ihtiyaç sahiplerinin halini daha iyi anlayarak, daha çok yardım eli uzattıkları bir ay olması nedeniyle müstesna bir ay. Biz de bu vesileyle Menteşe Belediyesi olarak Ramazan Ayı’nda geleneksel hale getirdiğimiz iftar çadırımızı, eski garaj alanına kurduk. İftar çadırımızda her gün bir hayırseverimizin sağladığı erzakla, halkımıza iftar yemeği vereceğiz. Vatandaşlarımız Ramazan Ayı boyunca iftarını burada açabilecekler.” dedi.

Ramazan Ayı boyunca her gün 2 bin kişinin faydalanacağı iftar çadırının yanı sıra, ihtiyaç sahibi vatandaşlarda belediye aşevinden iftar yemeği alabilecekler.

Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.