Mete; Seçim Muğla’ya ve Ülkemize Hayırlı Olsun

Mete; Seçim Muğla’ya ve Ülkemize Hayırlı Olsun
AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini değerlendirdi. Mete, seçim sonuçlarının Muğla’ya, Millete ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem...

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini değerlendirdi. Mete, seçim sonuçlarının Muğla’ya, Millete ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirdi. Kısa bir zaman içerisinde çok ciddi bir tempoyla seçime hazırlandıklarını vurgulayan Mete, “İlk günkü aşkla seçim çalışmalarını sürdüren mahalle ve ilçe başkanlarımız ile yönetim kurullarına, il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, ilçe ve il gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetim kurullarına, seçim koordinasyon merkezimizde görev alan arkadaşlarımıza, seçim sürecinde görev alan tüm kamu görevlilerimize, önceki dönemlerde partimizin değişik kademelerinde görev yapan ve seçim çalışmalarına destek veren dava arkadaşlarımıza, 27’inci Dönem Milletvekili Adaylarımıza, seçim sürecinde büyük çaba gösteren teşkilat mensuplarımıza ve özellikle kurulduğu günden bu yana bu davayı davası olarak kabul eden ve girdiğimiz hiçbir seçimde bizleri yalnız bırakmayan, 24 Haziranda da 'devam' diyerek bir kez daha tarih yazan değerli milletimize teşekkür ediyorum” dedi. Mete, AK Parti'nin Türkiye'de yeni bir tarih yazdığını belirterek, "AK Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana giderek büyüyen teşkilatlarımızla sürdürdüğümüz seçim çalışmalarımız neticesinde bir zafere daha ulaştık. Milletimizin refahı için, ülkemizin güçlenmesi için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mazlum ve mağdurların sesi ve umudu olmaya devam edeceğiz. 2023 hedefimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bir ve beraber olarak güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Şimdi vakit başladığımız dev yatırımları ve projeleri tamamlayarak milletimizin hizmetine sunma vakti. Ekonomimizi, milli gelirimizi zirveye çıkarma vakti. Kardeşlik ve birlik vakti” şeklinde konuştu. Türkiye Cumhuriyeti’nin artık yeni bir sistemle idare edileceğini söyleyen Mete, “Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı da AK Partiliydi, ilk Başkanı da AK Partili. AK Parti her zaman bu ülkeyi birleştiren, ayırt etmeden kucaklayan oldu. Muğla'da parti ve kişi ayrımı yapmadan herkese hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan sonrada Muğlamıza büyük hizmetlerde bulunacağız. Muğla halkının kalbini kazanarak 2019 seçimlerinde Muğla'yı AK Partili belediyecilikle tanıştıracağız İnşallah. Seçim sonuçları Muğlamıza, Milletimize ve ülkemize hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye ekledi.

Bu haber toplam 499 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.