METEOROLOJİ’ DEN MUĞLA İÇİN GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK UYARISI

METEOROLOJİ’ DEN MUĞLA İÇİN GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK UYARISI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Menteşe, Marmaris, Milas, Yatağan, Köyceğiz, Ula, Ortaca, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor.Yapılan...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Menteşe, Marmaris, Milas, Yatağan, Köyceğiz, Ula, Ortaca, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor.

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, Muğla çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bugün  öğle saatlerinden itibaren, yarın öğle saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), Muğla Merkez, Marmaris, Milas, Yatağan, Köyceğiz, Ula, Ortaca, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması uyarısında bulundu.

Bu haber toplam 266 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.