Milas Zeytinyağları Ödüllendirildi

Milas Zeytinyağları Ödüllendirildi
Milas zeytinyağları Muğla'da 14 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.Aralarında Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO)’nun da olduğu odaların...

Milas zeytinyağları Muğla'da 14 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Aralarında Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO)’nun da olduğu odaların ve Zeytindostu Derneği’nin de destekleriyle Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından “Zeytinin Zeytinyağına Kayıpsız ve Kaliteli Yolculuğu Projesi” kapsamında düzenlenen Zeytinyağı Kalite Yarışması’na Milas'tan katılan 32 zeytinyağı markasından 14'ü altın, 4'ü gümüş ve 3'ü bronz madalya kazandı.

Yarışmaya Milas'tan katılan 32 markadan 21'inin madalya kazanması MİTSO tarafından sevinçle karşılandı. Yarışmada Milas zeytinyağlarının gösterdiği başarı üzerine MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milaslılar olarak, MİTSO olarak gurur duyduklarını dile getirdi.

Milas zeytinyağının en kaliteli üretim seviyesine ulaşma yolculuğunun devam ettiğini belirten Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer; “Milas zeytinyağının en kaliteli üretim seviyesine ulaşma yolculuğu devam ediyor. Daha üç gün önce dünyanın en iyi 500 zeytinyağının belirlendiği Flos Olei yarışmasında 2 Milas markasının da yer aldığını öğrenmenin mutluluğunu yaşadık. Şimdi Muğla ilinde düzenlenen ve il genelinden 86 zeytinyağı markasının katıldığı yarışmaya katılan Milas'ın 32 zeytinyağı markasından 14'ü altın, 4'ü gümüş ve 3'ü bronz aldı. Bu tablo bize gurur veriyor. Milaslılar olarak, MİTSO olarak gurur duyuyoruz. Gelecek yılda hedefimiz daha çok Milas markası ile yarışmaya katılmak ve daha çok altın madalya kazanmak olacak. Milas olarak üreticilerimizle el ele bunu başaracağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 868 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.