Milas’ta Ağaç Dikme Seferberliği Başlıyor

Milas’ta Ağaç Dikme Seferberliği Başlıyor
Sevil OLUÇ- Muğla’nın Milas İlçesi Kaymakamı Eren Arslan, yeni eğitim öğretim yılının ilk dersinin ağaç dikmek olacağını ve bu sayede Milas’ta...

Sevil OLUÇ- Muğla’nın Milas İlçesi Kaymakamı Eren Arslan, yeni eğitim öğretim yılının ilk dersinin ağaç dikmek olacağını ve bu sayede Milas’ta her yıl 70 bin yeni fidan dikileceğini belirtti.

Milas Kaymakamı Eren Arslan ilçede ağaç dikme seferberliği başlatıyor. Yaz ayları boyunca Milas dahil Muğla’nın pek çok yerinde büyük orman yangınları yaşanmıştı. Yanan ormanların yeniden yeşertilmesi amacıyla Milas Kaymakamı Eren Arslan yeni eğitim öğretim yılı başlangıcından ağaç dikme seferberliği başlatılacağını belirtti. Sosyal medya hesabından ağaç dikme seferberliği için çağrıda bulunan Kaymakam Arslan şu ifadelerde bulundu: “Haydi Milas, yanan ormanlarımızı yeşertelim geleceğimiz kararmasın. Başlatacağımız seferberlik ile 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk dersi ağaç dikmek olacak. Yanan ciğerlerimizi yeniden hayata döndürmek ve geleceğimizi yeşertmek için tüm ögrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte ağaç dikeceğiz. Milas’ta yanan her ağacın yerine bir fazlasını dikeceğiz. Kayıt yaptıran ve mezun olacak her öğrencimiz 3 er adet ağaç dikerek bu seferberliğin içerisinde yer alacak. Dikilen ağaçlara etiketler asılacak ve her öğrenci kendi ağacını bilecek ve takip edecek. Her yıl tekrarlanacak olan bu seferberlik sayesinde Milas’ımızda her yıl yaklaşık 70 bin fidan dikilmiş olacak inşaallah.”

Bu haber toplam 950 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.