MİTSO haftada üç kez ilaçlandı

MİTSO haftada üç kez ilaçlandı
Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Coronavirüs salgınına karşı üyelerin işlerinin aksamaması için MİTSO'nun...

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Coronavirüs salgınına karşı üyelerin işlerinin aksamaması için MİTSO'nun çalışma düzeninin aynen devam ettiğini açıklayarak, çalışma ortamının hijyeninin sağlanması için adına en üst düzeyde önlemler almakta olduklarını belirtti.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Coronavirüs salgınında üyelerin işlerinin aksamaması için tüm işyerlerini ve oda binasını bir hafta içinde üç kez ilaçlattığını ifade etti.

Tüm dünyada tehlikeli bir hal alan Coronavirüs salgınına karşı ülkeler, bakanlıklar, belediyeler ve kurumlar tarafından alınan önlemlerin giderek yaygınlaşması üzerine MİTSO yaptığı açıklamada çalışanlarının ve üyelerinin Coronavirüs salgınına karşı sağlığını korumak amacıyla işyerini, meclis ve yönetim kurulu salonları ile toplantı salonlarını sık sık ilaçlattığını kaydetti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, üyelerin işlerinin aksamaması için MİTSO'nun çalışma düzeninin aynen devam ettiğini fakat çalışma ortamının hijyeninin sağlanması için de en üst düzeyde önlemler almakta olduklarını belirterek "Üyelerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını en iyi şekilde korumaya çalışıyoruz. Bu nedenle odamızı sık sık ilaçlatıyoruz. Bir hafta içinde iki kez odamız baştan sona ilaçlandı. Milas Belediyesi tarafından da odamıza bir kez ilaçlama yapıldı. Odaya gelen üyelerin el hijyeni için bol miktarda kolonya ve özel hijyen maddesi bulundurmaya başladık. Kurum çalışanlarının güvenliği için de çalışma masaları ve konuk koltuklarının mesafesi açıldı. Ayrıca Mart ayı olağan meclis toplantısı süresiz ertelendi. Yönetim kurulu toplantıları ise üst düzeyde hijyenik önlemlerle devam edecek. Milas Belediyesi’ne, Belediye Başkanı Sayın Muhammet Tokat'a ve ilaçlama yapan çalışanlarına teşekkür ederim” diye konuştu.

Bu haber toplam 1136 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.