MITSO'dan Girişimci Adaylara Belge

MITSO'dan Girişimci Adaylara Belge
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı - KOSGEB Muğla İl Müdürlüğü ile Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO)'nun işbirliğinde düzenlenen yeni yılın ilk uygulamalı girişimcilik...

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı - KOSGEB Muğla İl Müdürlüğü ile Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO)'nun işbirliğinde düzenlenen yeni yılın ilk uygulamalı girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayanlara başarı belgeleri MİTSO'da törenle verildi.

04/01/2018 - 07/01/2018 tarihleri arasında MİTSO'da, Psikolog, Eğitmen Besim Ogelman tarafından verilen ve toplam 35 saat süren Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine ilk başvuruda bulunan 63 kişi arasında yapılan sınavla belirlenen 30 kişi katılmıştı. Eğitimi başarıyla tamamlayanlara KOSGEB Muğla İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve üzerinde KOSGEB Muğla İl Müdürü Gökhan Akaydın ile MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'in imzalarını taşıyan belgeleri, MİTSO'da düzenlenen törenle verildi.MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni eğitimi başarıyla tamamlayan girişimci adaylarını kutlayarak "Aldığınız Uygulamalı Girişimcilik eğitimi ile kendi işyerlerinizi kuracak olan girişimci adaylarımız olarak sizlere, bundan sonraki iş yaşamınızda başarılar dilerim. Her birinizin kendi işyerlerini açarak başarılı olması ve başarılı işadamları olarak odamıza üye olmanız en büyük dileğimizdir. Bu yolda hepinize kolaylıklar ve başarılar dilerim" diye konuştu.Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan girişimci adaylarına bundan sonra hangi alanda işyeri açmak istediklerini tek tek soran Reşit Özer onlara bazı tavsiyelerde bulundu. Reşit Özer, "Açacağınız işyerlerinin yöremizde yapılmayan veya çok az yapılan işlerle ilgili olması sizlerin başarı şansını arttıracaktır. Bundan sonra da MİTSO olarak her zaman sizleri desteklemeye devam edeceğiz" dedi. Reşit Özer talep olması halinde yine 30'ar kişilik guruplar halinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi vermeyi sürdüreceklerini de bildirdi.Girişimci adayları da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleyen MİTSO'ya teşekkür ederek bundan sonra yapmayı düşündükleri işlerle ilgili düşüncelerini ifade ettiler.

Daha sonra MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve girişimci adayları hep birlikte bir anı fotoğrafı çektirdiler.

Bu haber toplam 616 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.