Motosiklet hırsızları yakalandı

Motosiklet hırsızları yakalandı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir evin önüne park edilen motosikleti çalan 3 şüpheli yakalandı.Beritan YücelMuğla’nın Bodrum İlçesi Turgutreis Mahallesinde ikamet eden Levent Aydeniz evinin önüne park ettiği motosikletinin...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir evin önüne park edilen motosikleti çalan 3 şüpheli yakalandı.

Beritan Yücel

Muğla’nın Bodrum İlçesi Turgutreis Mahallesinde ikamet eden Levent Aydeniz evinin önüne park ettiği motosikletinin çalındığını beyan ederek Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığına müracaatta bulundu.

Meydana gelen Motosiklet Hırsızlığının aydınlatılması, faillerinin yakalanarak adalet önüne çıkartılması maksadıyla Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalar ve araştırmalar neticesinde olayı gerçekleştiren şahısların Y.F.C., H.M.C. ve M.C.O. olduğu tespit edildi. Söz konusu şahıslar Jandarma Dedektifleri ve Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından yapılan operasyonla yakalandı.

Yakalanan şüpheliler ile ilgili Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından adli işlem başlatıldı ve çalınan motosiklet sahibine teslim edildi.

Bu haber toplam 343 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.