Muğla CHP aydınları unutmadı

Muğla CHP aydınları unutmadı
CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban Adalet ve Demokrasi Haftası'nda güzel ülkemizin menfaatleri, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması için gerçekleri ortaya koyan ve bu uğurda canlarından olan aydınlarımızı saygı ve şükranla...

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban Adalet ve Demokrasi Haftası'nda güzel ülkemizin menfaatleri, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması için gerçekleri ortaya koyan ve bu uğurda canlarından olan aydınlarımızı saygı ve şükranla andı.

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban; "Tarihler 24 Ocak 1993'ü gösterdiğinde haberleri, yazıları, ileri görüşlülüğü ile bugünleri gören ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetenlerini uyaran çok değerli gazeteci Uğur Mumcu ne yazık ki katledilmiştir. Günümüzde hala aydınlatılamayan ya da aydınlatılmak istenilmeyen cinayeti ülkemizin adalet, hukuk ve güvenlik sistemi açısından derin bir yaradır. Uğur Mumcu ve kalemi, yazdıkları için katledilen diğer aydınlarımızın Atatürk'ün Türkiye'sini ileriye götürme çabaları ne yazık ki sekteye uğramış, cemaatlerle birlikte yürüyen iktidarlar ne yazık ki ülkemizi hukuksuz, adaletsiz yönetilen bir ülke haline getirmişlerdir. Hak, hukuk, adalet yolunda uzun yollar aşan, Uğur Mumcuların, Ahmet Taner Kışlalıların, Bahriye Üçokların, Ali Gaffar Okkanların hayal ettiği Türkiye için mücadele eden Cumhuriyet Halk Partisi Ülkemizi kuruluş ilkelerine geri döndürecektir. Adalet ve Demokrasi Haftası'nda ve 24 Ocak tarihinde aramızdan ayrılan Uğur Mumcu ve Ali Gaffar Okkan'ı ve diğer devrim şehitlerimizi saygıyla anıyor, bizlere emanet ettikleri Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet muhafaza edeceğimize söz veriyorum.

Bu haber toplam 698 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.