Muğla Emniyet Müdürü Görevine Başladı

Muğla Emniyet Müdürü Görevine Başladı
FERDİ YAVUZ-Muğla Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu görevine başladı. Hakkari Emniyet Müdürü iken Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Muğla...

FERDİ YAVUZ-Muğla Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu görevine başladı. Hakkari Emniyet Müdürü iken Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Muğla Emniyet Müdürlüğüne atanan Süleyman Suvat Dilberoğlu, görevine başladı.

Muğla Emniyet Müdürü Görevine Başladı

Dilberoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü Binası önünde İlçe Emniyet Müdürleri, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve birim amirleri tarafından karşılandı.

Muğla Emniyet Müdürü Görevine Başladı

Muğla’nın yeni Emniyet Müdürü Dilberoğlu, personel ile tek tek tanışmasının ardından makamında ilk ziyaretçileri basın mensupları oldu.

Hakkari’de basın mensupları ile çok iyi bir diyalog kurduklarını belirten Dilberoğlu, Muğla’da da Muğla’nın menfaatleri öncelikli çalışma yapacaklarını açıkladı.

Muğla Emniyet Müdürü Görevine Başladı

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu; “Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile hizmet ettiğim Hakkari’den, Muğla’ya İl Emniyet Müdürü olarak atandım. Her şeyden önce bu atamanın vatanımıza, milletimize, Muğla’ya ve Emniyetimize ve şahsıma hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah el birliği ile bu ilin güvenliğini ve istikrarının devamı noktasında elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.” Dedi.

Emniyet Müdürü Dilberoğlu, daha sonra Muğla merkezde görev yapan basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

Bu haber toplam 3968 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.