Muğla Müteahhitler Birliği kuruldu

Muğla Müteahhitler Birliği kuruldu
 MUHABİR
Muğla’da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik faaliyetler yürütmek amacıyla “Muğla Müteahhitler Birliği” kuruldu. Birlik Başkanı Efkan Zeytinoğlu; Amacımız üyeler arasında iş birliği ve dayanışmayı geliştirmek ortak sorunlara çözümler bularak Muğla’da inşaat sektörünün gelişimine katkı sağlamak.” Diye konuştu.

Muğla’da inşaat sektörünün temsilcileri iş birliği ve dayanışmayı geliştirmek amacıyla Muğla Müteahhitler Birliği’ni kurdu.

İnşaat sektörünün içerisinde bulunduğu sorunları çözmek adına Muğla Müteahhitler Birliği’nin kurulduğunu ifade eden Birlik Başkanı Efkan Zeytinoğlu; “Sorunlara çözüm üretmek, üyelerin haklarını korumak görüş ve önerilerimizi yerel, ulusal tüm kurum ve kuruluşlara iletmek üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz.” Diye konuştu.

Tüm sektör temsilcileri arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek istediklerini belirten Zeytinoğlu; “Yapı müteahhitliğinin gelişmesi için yurt içi ve yurt dışı ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapmak istiyoruz. Muğla’da faaliyet gösteren yükleniciler, taşeronlar, makine ve malzeme tedarikçileri, tasarımcı ve danışmanlar, zemin araştırmaları gerçekleştiren şirketler, beton laboratuvarları ve yapı denetim firmaları ile ortak çalışmalar yürüteceğiz.” İfadelerini kullandı.

Muğla Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu

  1. Efkan Zeytinoğlu
  2. Selim Yanaral
  3. Özgür Demiralay
  4. İbrahim Yüksel
  5. Mehmet Nesim Polat
  6. Sedat Yakar
  7. Davut Arslan
  8. Sedat Aydın
  9. Yusuf Siner
  10. Halil Talha Ülkü
  11. Fatih Çerçi
  12. Süleyman Yüksel
  13. İsa Kılıçarslan
  14. Cengiz Geldegül
  15. Kamil Makar

555555.jpg

Bu haber toplam 3207 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.