Muğla’da OZM Şube Müdürü Halil Kısacık göreve başladı

Muğla’da OZM Şube Müdürü Halil Kısacık göreve başladı
Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde Orman Zararlılarıyla Mücadele (OZM) Şube Müdürlüğü görevine Halil Kısacık atandı.Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde...

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde Orman Zararlılarıyla Mücadele (OZM) Şube Müdürlüğü görevine Halil Kısacık atandı.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde Ferit Okur’un ölümüyle boşalan OZM (Orman Zararlılarıyla Mücadele) Şube Müdürlüğü görevine Halil Kısacık atandı. Çorum Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürütürken Muğla Orman Bölge Müdürlüğü emrine mühendis olarak görevlendirilen Halil Kısacık, OZM Şube Müdürlüğü görevine atandı.

Muğla’da OZM Şube Müdürü Halil Kısacık göreve başladı

Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Dursun ve Personel Şube Müdürü Vedat Dayan ile birlikte Halil Kısacık’a ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

HALİL KISACIK KİMDİR?

Halil Kısacık 1969 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yevmiyeli mühendis olarak Bolu Orman Bölge Müdürlüğünde bir süre çalışan Halil Kısacık 1994 yılında OGM bünyesinde Adıyaman Sincik Ağaçlandırma Mühendisi olarak görevine başladı.  1997 yılına kadar bu görevi yürüten Halil Kısacık 1997-2005 yılları arasında sırasıyla Bolu Gerede Köroğlu, Giresun Dereli ve Tirebolu, Bolu Mudurnu Güneytepe Orman İşletme Şefliği görevlerini yürüttü. 2005-2006 yıllarında Kemer Orman İşletme Müdür Yardımcılığı ve 2006-2010 yılları arasında Milas Orman İşletme Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2010-2011 yıllarında Antalya Orman Bölge Müdürlüğü Akseki Oman İşletme Müdürü olarak görev yaptı. 2011-2017 yılları arasında Antalya Gazipaşa Orman İşletme Müdürü olarak görev yaptı. 2017-2018 yıllarında Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü ve 2018-2019 yıllarında Çorum Orman İşletme Müdürlüğü görevlerini yürüten Halil Kısacık 2020 Mayıs ayından itibaren Muğla Orman Bölge Müdürlüğü OZM Şube Müdürlüğü görevine başladı.

Halil Kısacık evli ve 2 çocuk babası.

Bu haber toplam 1828 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.