Muğlalı Uzman Çavuş toprağa verildi

Muğlalı Uzman Çavuş toprağa verildi
Muğlalı Uzman Çavuş Halil İbrahim Tepe (28), görev yaptığı Ankara’da, arkadaşına ait tabanca ile intihar etti. Tepe’nin cenazesi memleketi olan Muğla’ya getirilirken, Bayır Mezarlığında toprağa verildi.Süleyman AkbulutMuğla’nın...

Muğlalı Uzman Çavuş Halil İbrahim Tepe (28), görev yaptığı Ankara’da, arkadaşına ait tabanca ile intihar etti. Tepe’nin cenazesi memleketi olan Muğla’ya getirilirken, Bayır Mezarlığında toprağa verildi.

Süleyman Akbulut

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Paşapınarı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve Cumhurbaşkanlığı Muhafaza Alayı’nda görevli Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Tepe, bilinmeyen bir sebepten dolayı arkadaşına ait silah ile intihar etti.

Aslen Menteşe’nin Düğerek Mahallesine kayıtlı olduğu ancak ailesi Paşapınarı Mahallesinde yaşadığı öğrenilen 1993 doğumlu, Kara Kuvvetleri Komutanlığı personeli Muğlalı Uzman Çavuş Halil İbrahim Tepe’nin naaşı, cenaze namazı için Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi’ndeki Merkez Cami’ne getirildi.

Cenazede, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gürcan Özdilek, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ile Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları da hazır bulundu.

Genç Uzman Çavuşun naaşı, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası, silah arkadaşlarının omuzlarında Bayır Mezarlığına götürülerek, burada defnedildi.

Bu haber toplam 2320 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.