Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz: “Seyirci Bu Kadar İstiyorsa İstifa Ederim”

Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz:  “Seyirci Bu Kadar İstiyorsa İstifa Ederim”
***Muğlaspor’un geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında konuk ettiği Altındağ Belediyespor ile oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrılması...

***Muğlaspor’un geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında konuk ettiği Altındağ Belediyespor ile oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrılması taraftar gruplarının tepkisine yol açtı. Sonuçtan memnun olmayan bazı taraftarlar, Kulüp Başkanı Erol Kapiz’i istifaya davet etti. Taraftarın alışılagelmişin dışında yönetimi değil de, Başkan Kapiz’i hedef alması dikkat çekti.

***Taraftarın istifa çağrısı üzerine görüşlerini aldığımız Muğlaspor kulüp Başkanı Erol Kapiz, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Kapiz, “Seyirci bu kadar istiyorsa istifa ederim fakat benim istifam şuan daha büyük kaosa yol açar” dedi.

Sinem Korkmaz

Geçtiğimiz hafta Nazilli Belediyespor deplasmanından 3 puanla dönerek, taraftarını mutlu eden Muğlaspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Altındağ Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

2 haftada 4 puan toplamasına rağmen, Atatürk Stadyumu’nda maçı izlemeye gelen bazı taraftar grupları alınan 0-0’lık sonuçtan memnun kalmayarak, Kulüp Başkanı Erol Kapiz’i istifaya davet etti. Taraftarların alışılagelmişin dışında yönetimi değil de, Başkan Kapiz’i hedef alarak, istifa çağrısında bulunması dikkat çekti.

Geçtiğimiz Pazar günü Muğla Atatürk Stadyumu’nda yaşanan bu gelişmenin ardından, görüşlerini aldığımız Kulüp Başkanı Erol Kapiz, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Kapiz; “Seyirci bu kadar istiyorsa istifa ederim fakat benim istifam şuan daha büyük kaosa yol açar” dedi.

Göreve geldiklerinde kulübü borçlu olarak devraldıklarına vurgu yapan Başkan Kapiz, “Biz kulübün yönetimini aldığımızda borçlu devraldık. Bu borç oranı yaklaşık 4 milyon liraydı. Bu tabloyu toparladık, toparlamaya da devam ediyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Bunca sene Muğlaspor hep şampiyonmuş, biz geldikten sonra düşüş yaşanmış gibi bir davranış sergileniyor. Biz bu kulübü alırken, ‘ligden düşer’ dediler, düşmedi. Biz takımımız daha iyi olsun diye çabalıyoruz. Geçtiğimiz Pazar sahamızda bir beraberlik yaşandı. Alınmış bir mağlubiyet yok. Deplasmanlarda takımımız çoğunlukla kazanıyor. Geçtiğimiz hafta iddialı Nazilli deplasmanında alınan sonuç gibi fakat kendi sahamızda bir şeyler oluyor, ya mağlubiyet ya da beraberlikle bitiyor maçlarımız. Sahayla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşündük ama bu da değil, sahamız iyi durumda” ifadelerini kullandı.

“TEKNİKSEL SIKINTI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Yaşanan mağlubiyetlerin tekniksel olabileceğine de işaret eden Başkan Erol Kapiz, “Ben tekniksel bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Ekonomik sebep deseniz, bu sebep her kulüpte var olan sebepler. Biz oyuncularımızın primlerine kadar her şeyi yatırdık. Oyunculara gidip, ‘ben mi oynamayın’ dedim? Biz takımımız daha iyi olsun, takım daha iyi yerlere gelsin diye çabalıyoruz. Tabi hatalar da olacak. Futbol da bunlar var. Burada teknik olarak bir sıkıntı var mı bunu da analiz etmeliyiz” dedi.

“SEYİRCİ BU KADAR İSTİYORSA İSTİFA EDERİM”

Sözlerine, “Seyirci bu kadar istiyorsa istifa ederim” diyerek devam eden Başkan Kapiz, szölerini şöyle tamamladı:

“Muğlaspor için ‘olmaz, yükselemez’ diyorlardı. Muğlaspor yükseldi, daha fazlası için de çaba sarf ediyoruz. Başkanlar gelip geçer, oyuncular değişir, burada asıl önemli olan Muğlaspor’dur. Seyirci bu kadar istiyorsa istifa ederim fakat benim istifam şuan daha büyük kaosa yol açar. Benim istifa etme sürecim, önümüzdeki genel kurul sürecine kadar uzar. Zaten Nisan’da seçim var. O gün gelir, süreci tekrar masaya yatırırız.”

Bu haber toplam 1435 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.