Muğlaspor, Modafen’i konuk edecek

Muğlaspor, Modafen’i konuk edecek
Muğlaspor, Perşembe günü Modafen’i konuk edecek. Yeşil beyazlı takım, ligde kalabilmek için büyük önem taşıyan karşılaşmaya mutlak galibiyet için çıkacak.Sinem Korkmaz3.Lig 4.grupta 11 puanla son sırada yer alan ve ligde...

Muğlaspor, Perşembe günü Modafen’i konuk edecek. Yeşil beyazlı takım, ligde kalabilmek için büyük önem taşıyan karşılaşmaya mutlak galibiyet için çıkacak.

Sinem Korkmaz

3.Lig 4.grupta 11 puanla son sırada yer alan ve ligde kalma mücadelesi veren Muğlaspor, kendi sahasında Modafen’i konuk edecek. Muğlaspor için hayati derecede önem taşıyan maç Muğla Atatürk Stadı’nda Perşembe saat 14:00’de başlayacak. Karşılaşmayı Ramazan Haymana yönetecek.

Öte yandan Muğlaspor teknik direktör Mehmet Akbulut yönetiminde Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirdiği antrenmanla Modafen maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenmanda tedavileri süren Süleyman Çelik, Atakan Akbulut ve Ender Acar takımdan ayrı çalışırken, sakatlıktan yeni dönen Erol Aydın düz koşu gerçekleştirdi. Sakatlığı devam eden Emirhan Kılıç ise çalışmalarda yer almadı.

Kaleciler ise kaleci antrenörü Nuri İhsan Erdoğan yönetiminde kuvvet çalışması gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.