Muğla’ya İhracat Destek Ofisi Kuruldu

Muğla’ya İhracat Destek Ofisi Kuruldu
Türkiye’de ihracatçı sayısının arttırılabilmesi ve mevcut ihracatçıların doğru ve hızlı bilgiye ulaşması için 81 ilde belirlenen odalarda ‘İhracat...

Türkiye’de ihracatçı sayısının arttırılabilmesi ve mevcut ihracatçıların doğru ve hızlı bilgiye ulaşması için 81 ilde belirlenen odalarda ‘İhracat Destek Ofisleri’ kuruldu.

Ülkede ihracatçı sayısının arttırılabilmesi ve mevcut ihracatçıların doğru ve hızlı bilgiye ulaşılabilmesi açısından 81 ilde belirlenen odalarda ‘’İhracat Destek Ofisleri’ kurulması için 13 Kasım 2018 tarihinde Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında işbirliği Protokolü imzalanmıştı. Protokol kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) İhracat Destek Ofisi yetkilendirme protokolü 5 Kasım Salı günü imzalandı. MUTSO İhracat Destek Ofisi’nde henüz ihracat yapmamış veya sürdürülebilir ihracat gerçekleştirememiş üyelerin uluslararası pazara girmelerine katkıda bulunmak ve bölge ihracatını arttırmak amaçlanıyor.

İhracat Destek Ofisinde, sürekli ve düzenli iletişime dayalı bir bilgilendirme hizmeti sunulmakta olup, öncelikli ülke seçimi, ihracat aşamaları, hangi ihracat evraklarını hazırlamaları gerektiği, ihracat desteklerinden hangilerinin firmaya daha uygun olduğu ve başvuru süreci konularında destek verilecek.

Bu haber toplam 444 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.