Muhtarlar gecede coştu

Muhtarlar gecede coştu
19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında Muğla Muhtarlar Birliği Menteşe ve Ula’daki üyelerini yemekte bir araya getirdi. Menteşe Belediye Başkanı...

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları kapsamında Muğla Muhtarlar Birliği Menteşe ve Ula’daki üyelerini yemekte bir araya getirdi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün de katıldığı gecede muhtarlar gönüllerince eğlendi.

Muğla Muhtarlar Birliği Başkanı Şükrü Arık, geceye katılanlara teşekkür ederken, ilk defa düzenledikleri ‘Muhtarlar Günü’ gecesini önümüzdeki yıllarda daha farklı kutlamak istediklerini açıkladı. Gecede konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü sağlayanlara teşekkür borçlarının olduğunu söyledi. Gümüş, “Sizler de ben de halkın oyları ile seçilerek göreve geldik. İki yıl boyunca sizlere elimizden geldiğince, bütçemiz elverdiğince hepinize eşit davranmaya özen gösterdik. Biz Belediye Başkanları önce parti adayı oluyoruz ve parti içinde seçime gidiyoruz, parti içinde seçimi kazanırsan daha sonra partinin adayı olarak halkın karşısına çıkıyoruz. Sizler öyle değilsiniz. Siz halkın karşısına direk çıkan tek seçilen kişilersiniz. Akşam aday olup, 24 sonra seçime girerek seçilebiliyorsunuz. O nedenle sizler çok kıymetlisiniz. Belediye olarak her muhtarı memnun ekmemiz mümkün değil. Elimizden geldiğince, imkânlarımız doğrultusunda çalıştık. Belki herkese eşit hizmet gitmemiş olabilir. Hiçbirinizin siyasi görüşü bizim için önemli değil. Seçim bittikten sonra biz parti rozetimizi ters çevirdik ve atamızın rozeti ile hizmet gerçekleştiriyoruz” dedi.

Gecede Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve muhtarlar Muğla Zeybeği oynadı.

Bu haber toplam 887 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.