MUTSO Kavaklıdere Belediyesi’ni Ziyaret Etti

MUTSO Kavaklıdere Belediyesi’ni Ziyaret Etti
Muğla Sanayi ve Ticaret Odası başkan ve yönetim kurulu üyeleri Kavaklıdere belediye başkanı Mehmet demiri ziyaret ettiler.  Başkanı Mustafa ERCAN ve Yönetimi Kavaklıdere Belediye Başkanlığımıza ziyaret ettiler.MUTSO heyeti,...

Muğla Sanayi ve Ticaret Odası başkan ve yönetim kurulu üyeleri Kavaklıdere belediye başkanı Mehmet demiri ziyaret ettiler.  Başkanı Mustafa ERCAN ve Yönetimi Kavaklıdere Belediye Başkanlığımıza ziyaret ettiler.

MUTSO heyeti, 31 Mart yerel seçimlerinin  ardından yeniden Kavaklıdere Belediye Başkanlığı’na seçilen Mehmet Demir’i ziyaret etti. Başkan Demir’e yeni dönemde başarı dileklerini ileten MUTSO heyeti, Odanın faaliyetleri ve üyelerin sorunlarına yönelik bilgi paylaşımında bulundu. Ziyarette ayrıca, özellikle mermer sektöründe faaliyette bulunan sanayici için Islah OSB’nin önemi ve bu kapsamda yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Mehmet Demir, Kavaklıdere bölgesinde tarım çalışmaları kapsamında örtü altı seracılığına ilişkin çalışmalarının olacağını bilgisini verdi. Demir; “Kavaklıdere ilçemiz ile birlikte, bölgemiz ekonomik değerlerinin katma değere dönüştürülmesine yönelik istişarelerin de yapıldığı ziyaretlerinden dolayı Muğla Ticaret ve Sanayi Odası başkanımız Mustafa Ercan ve yönetimine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Bu haber toplam 502 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.