Noel Babanın Giremediği Sokaklara ‘BEŞİKTAŞ’ Girdi

Noel Babanın Giremediği Sokaklara ‘BEŞİKTAŞ’ Girdi
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beşiktaş Taraftar grubu, ‘Noel Babanın Giremediği Sokaklara Beşiktaş Giriyor’ sloganıyla çocuklara hediye ve oyuncak...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beşiktaş Taraftar grubu, ‘Noel Babanın Giremediği Sokaklara Beşiktaş Giriyor’ sloganıyla çocuklara hediye ve oyuncak dağıttı. Grubun bu etkinliği taraflı tarafsız tüm kesimlerin takdirini topluyor.

SİNEM KARAKAYA

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Beşiktaş Taraftar grubu, ‘Noel Babanın Giremediği Sokaklara Beşiktaş Giriyor’ sloganıyla çocukların yüzünü güldürmek amacıyla hediye ve oyuncak dağıttı. Beşiktaşlı gençler, 5 yıldır sürdürdükleri bu etkinlikle, topladıkları oyuncak ve hediyeleri paketleyerek çocuklara teslim ediyorlar.

Noel Babanın Giremediği Sokaklara ‘BEŞİKTAŞ’ Girdi

Yılbaşı dolayısıyla Noel Baba görevini üstlenen Beşiktaşlı gençler, farklı etkinliklerle sürekli gündemdeler. Bu etkinlikte beşinci yılları olduğunu dile getiren Üniversiteli Beşiktaşlılar Başkanı Ufukcan Aktaş, çocukların yüzlerinde bir nebzede olsa gülümseme yaratabilmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Beşiktaşlılar olarak yaptıkları etkinlikten gurur duyduklarını dile getiren Üniversiteli Beşiktaşlılar Başkanı Ufukcan Aktaş; “Sadece taraftar olarak değil insanlara bir nebzede olsa dokunabilmek için biz bu etkinliği yapıyoruz. Çocuk güldürelim, insan sevindirelim fikirlerinden doğan bir etkinlik. Dört senedir yapılıyordu bu beşinci senesi. Bizde layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Oyuncakları toplamak için sosyal medyada bir ay öncesinden etkinlik başlattık. Afişlerimi her yerde paylaştık. Çok güzel geri dönüşler aldık. Diğer taraftar gruplarından da destek aldık. Oyuncakları topladık. Bir evde toplanıp oyuncakları paketledik. Biraz meşakkatli bir iş ama biz çok zevk alarak yapıyoruz. Bu bir gönül işi. Kimse girmek istemez bu işin içine. Bir yandan sınavlarımız var ona rağmen vakit ayırıyoruz çocuklar mutlu olsun diye. Oyuncak desteğinde bulunan herkese teşekkür ederim. Sonuçta burada sadece taraftar düşüncesi yok. Fenerbahçeli ve Galatasaraylı çocuklarda var. Biz takım ayırmadan herkese hediye vermeye çalışıyoruz. Her sene farklı bir mahalle belirliyoruz. Bu sene Tabakhane mahallesindeydik. Hatta elimizde fazla oyuncak kalırsa bir mahalleyle sınırlı kalmayıp alt mahallere de inip dağıtıyoruz” dedi.

Beşiktaşlı Asalet Gökçe Kalkan ise; “Biz ne kadar oyuncak toplamak istesek de oyuncak ve kitaplarda geliyor. Bu oyuncak ve kitapları çocukları incitmeden ailelerine veriyoruz. Çocukların yüzünde bir nebzede olsa gülümseme yaratmak istiyoruz. Çünkü o an gerçekten çok özel. İnsanlara dokunmayı seviyoruz” dedi.

Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Fahrettin Akay; “Beşiktaşlılar bu etkinliği her sene yaparak geleneksel hale getirdiler. Çocuklarımız uzun zamandır onları bekliyordu çok sevindiler. Ben onlara öncülük ediyorum. Durumu iyi olmayan çocuklu aileleri tespit edip yönlendiriyorum. Bugün gençlere bende katıldım hem yol göstermek için hem de onlara destek vermek için bende onlarla birlikte oyuncak dağıtıyorum. Muğla adına Beşiktaşlı gençlerimize teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 586 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.