Örnek Öğrenci Projesi Sürdürülecek

Örnek Öğrenci Projesi Sürdürülecek
Muğla’nın seçkin ilçeleri arasında yer alan Menteşe İlçesinde İlçe Kaymakamı Caner Yıldız'ın himayelerinde hazırlanarak 2017 - 2018 Eğitim öğretim yılında başarılı bir şekilde yürütülen ''Menteşe'nin Örnek Öğrencileri''...

Muğla’nın seçkin ilçeleri arasında yer alan Menteşe İlçesinde İlçe Kaymakamı Caner Yıldız'ın himayelerinde hazırlanarak 2017 - 2018 Eğitim öğretim yılında başarılı bir şekilde yürütülen ''Menteşe'nin Örnek Öğrencileri'' isimli proje 2018 - 2019 Eğitim ve öğretim yılında da yürütülecek.

Bilindiği gibi Muğla’nın seçkin ilçeleri arasında yer alan Menteşe İlçesinde geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılında ''Menteşe'nin Örnek Öğrencileri'' isimli proje hazırlanarak başarılı bir şekilde yürütülmüştü. Söz konusu projeye olumlu geri dönüşümlerin olması sebebiyle 2018 - 2019 Eğitim ve öğretim yılında da projenin yürütülmesine karar verirdi. Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız'ın makamında 2017 - 2018 Eğitim öğretim yılında da yürütülebilmesi amacıyla imza töreni gerçekleştirildi. Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde hazırlanarak Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı'nın paydaş oldukları projenin imza törenine İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen, İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve İlçe Jandarma Komutanı İlhan Evcimen katıldılar.

''Menteşe'nin Örnek Öğrencileri'' isimli proje imza töreni öncesinde Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız projenin bir önceki eğitim ve öğretim yılında son derece başarılı bir şekilde yürütüldüğünü belirterek gerek hazırlanmasında gerek ise yürütülmesinde emeği geçen personellere teşekkür etti. Kaymakam Yıldız söz konusu projenin 2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında da başarılı bir şekilde yürütülmesi için özverili bir şekilde çalışılmasını istedi.

Menteşe 'nin Örnek Öğrencisi isimli proje etkinlikleri kapsamında Menteşe İlçesi 'nde bulunan 29 Ortaokul ve 24 Ortaöğretim Okulundan öğrenciler arasından okullarında örnek davranışlar sergileyen öğrenciler belirli zaman dilimlerinde belirlenecek toplam 53 öğrenci Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya tarafından özel olarak hazırlatılan Kanka Polis Madalyaları ve Hikaye Kitapları ile ödüllendirilecekleri öğrenildi.

Bu haber toplam 521 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.