ORTACA’DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

ORTACA’DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bariyerlere çarpan otomobilde yolcu olarak bulunan 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre;...

Muğla’nın Ortaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bariyerlere çarpan otomobilde yolcu olarak bulunan 1 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre; Mehmet Curacı (69) idaresindeki 48 R 1361 plakalı otomobil, Köyceğiz istikametinden Ortaca İlçesi yönüne gelirken Kocabel Mevkiinde yukarıdan aşağıya inerken virajda direksiyon hakimiyetini kaybedip, yolun kenarında bulunan bariyerlere çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Servisine bildirmeleri üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilde yolcu olarak bulunan yaralı Cahide Curacı’yı (65), Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne sevk etti.

Kaza ile ilgili bilgi veren otomobil sürücüsü Mehmet Curacı; “Kocabel mevkii beni her zaman ters geliyor. Daha öncede bu yolda kaza yapmıştım. Şükür ki emniyet kemerlerimiz takılıydı. Eşi bariyerlere çarpılması sırasında kafasına otomobilin konsoluna vurarak yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Servisi’ne bildirmeleri üzerine olay yerine gelen Sağlık Ekipleri eşimi alıp, Ortaca Devlet Hastanesi’ne götürdüler. Buna da şükür” diye konuştu.

Bu haber toplam 863 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.