Personel 10’ar gün kurumdan çıkmayacak

Personel 10’ar gün kurumdan çıkmayacak
Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından huzurevlerinde ve engelsiz yaşam merkezlerinde Coronavirüs önlemleri kapsamında yatılı...

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından huzurevlerinde ve engelsiz yaşam merkezlerinde Coronavirüs önlemleri kapsamında yatılı sisteme geçildiği açıklandı. Çalışanların 3 grup halinde 10'ar gün kuruluşlarda yatılı olarak kalacağı bildirildi.

Neval Çolak

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından huzurevlerinde ve engelsiz yaşam merkezlerinde Coronavirüs önlemleri kapsamında yatılı sisteme geçilerek, çalışanların 3 grup halinde 10'ar gün kuruluşlarda yatılı olarak kalacağı açıklandı.

Bakım personeli, temizlik personeli, hemşire, meslek elemanları dahil tüm görevlilerin, çalıştıkları 10 günlük süre boyunca kurumlarından çıkmayacaklarını açıklayan Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan Coronavirüs önlemleri kapsamında alınan kararlar şu şekilde:

“Muğla'da Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı huzurevlerinde Coronavirüs önlemleri arttırılarak, ilk olarak huzurevi yaşlılarının dışarı çıkması yasaklanmıştı. Salgının Türkiye'de artmasıyla birlikte önlemler de arttırıldı. Son uygulama ile İl Müdürlüğü’ne bağlı hizmet vermekte olan Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Müdürlüğü, SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü, Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Milas M. ÖnolKaradeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile Özel kuruluşlarda çalışan tüm personel 3 grup halinde 10'ar gün kuruluşlarda yatılı olarak kalacak. Ardından 20 gün izin yaparak evlerinde kalacaklar. Bakım personeli, temizlik personeli, hemşire, meslek elemanları dahil tüm görevliler, çalıştıkları 10 günlük süre boyunca kurumlarından çıkmayacak.”

Bu haber toplam 774 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.