ŞOFÖRLER ESNAF ODASI BAŞKANI ARİF ÖZER OLDU

ŞOFÖRLER ESNAF ODASI BAŞKANI ARİF ÖZER OLDU
Muğla Kamyoncu, Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. İki liste ile gidilen seçimde iki dönem başkan vekilliği yapan Arif Özer kazandı. Özer,...

Muğla Kamyoncu, Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. İki liste ile gidilen seçimde iki dönem başkan vekilliği yapan Arif Özer kazandı. Özer, “Ağlarken de gülerken de yanınızda olacağım” dedi.

Muğla Kamyoncu, Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası, Olağan Genel Kurulu’nu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yaptı.

Arif Özer ve Ümit Karataş’ın listelerinin bulunduğu seçime, siyasi parti temsilcileri ile STK başkanları destek verirken, esnaf odaları da katıldı.

Genel Kurulda, Arif Özer 298 oy alırken, Ümit Karataş ise 213 oy aldı. İki dönem başkan vekilliği yapan Arif Özer, böylece başkanlığa seçildi.

“AĞLARKEN DE GÜLERKEN DE YANINIZDA OLACAĞIM”

Arif Özer, “Bu odanın 2014’den önce nasıl yönetildiğini siz görmediniz mi? 2014’den bugüne kadar benim yaptıklarımı hiç mi bilmiyorsunuz? Onu yapacağım, şunu satacağım değil, önümüzde pandemi var. Artan mazot fiyatları, artan giderler.. Yani önümüz güç mü güç. Biz neyin hesabını yapıyoruz. Kaliteli yönetim kurulu arkadaşlarımla, esnaf için en güzeli, en iyisini yapmak için talip olduk. Ben bu camiaya en üst safhada hizmet etmek için uğraştım. Acınızda, üzüntünüzde her zaman, ağlarken de yanınızda olacağım, gülerken de yanınızda olacağım. Hepimiz için en güzeli, en hayırlısı neyse o olsun” şeklinde konuştu.

“BU SEÇİMDE KAYBEDEN OLMAYACAK”

Ümit Karataş ise, “Bize göre bugün hesaplaşma değil helalleşme ve yep yeni bir sayfa açma günüdür. Bu nedenle bilin ki, sandıklar açıldıktan sonra bu salondan bir kaybeden taraf çıkmayacaktır. Her ne olursa olsun bizler birbirimizin acısına da, sevincine de ortak olan bir camiayız ve öyle de kalmaya devam edeceğiz. Devri sabık yaratmak niyetinde değiliz. Amacımız mesleğimiz için en iyi se en güzel olanı yapmaktır. Hiçbir kimse, hiçbir kurum ya da kuruluşun rakibi, düşmanı, dostu ya da yandaşı olmadığımızı sadece esnafımızın iradesinin tezahürü olduğunu ve ne olursa olsun saygı duyacağımızı hatırlatmak isterim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçime gidildi ve Arif Özer’in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Halil Bozyer, Recep İnce, Yusuf Öztürk, M. Ali Çelebi, Osman Pala, Halil Tuğrul, Ercan Çöp, Metin Fidan ve Cumhure Çelik.

Bu haber toplam 2012 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.