Sporculardan Satranç Başarısı

Sporculardan Satranç Başarısı
Milas Belediyespor Satranç Kulübü sporcuları, katıldığı turnuvada 5 birincilik, 1 ikincilik, 1 üçüncülük ve 3 dördüncülük kazandı.Milas Yaş Grupları...

Milas Belediyespor Satranç Kulübü sporcuları, katıldığı turnuvada 5 birincilik, 1 ikincilik, 1 üçüncülük ve 3 dördüncülük kazandı.

Milas Yaş Grupları Satranç Birinciliği, Milas Belediyesi sponsorluğunda bu yıl Sabahattin Akyüz Fen Lisesi’nde 170 sporcunun katılımıyla yapıldı. Milas Belediyespor Satranç Kulübü turnuvaya 20 sporcu ile katıldı.

Baş Hakemliğini Küçüklerde Milas Satranç İlçe Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar ve Yıldızlarda Ali Ülgül’ün yaptığı satranç turnuvasında her kategoride ilk 3’e giren sporcuların ödülleri Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu, Milas Belediyesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Demirbacak, Milas Belediyespor Kulübü Satranç Antrenörleri Galip Mutlukan, Ziver Aslan ve turnuvaya ev sahipliği yapan Milas Sebahattin Akyüz Fen Lisesi Okul Müdiresi Emine Şahin tarafından verildi.

Turnuvaya katılan Milas Belediyespor Satranç Kulübü antrenörü  Ziver Aslan; “Türkiye Yaş Grupları ve Yıldızlar Şampiyonasına hazırlanan sporcularımızın son form durumlarını ve eksiklerini görmüş olduk. Turnuva sonunda 5 sporcumuz birincilik alırken, 1 sporcumuz ikinci, 1 sporcumuz üçüncü ve 3 sporcumuz da dördüncü oldu” dedi.

Milas Satranç İlçe Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar, turnuvanın büyük katılımlı geçmesinin satranç sporcu için önemli olduğunu vurgulayarak turnuvaya sponsorluk yapan Milas Belediyesine, turnuvada ödül veren tüm isimlere ve turnuvaya ev sahipliği yapan Sebahattin Akyüz Fen Lisesi Okul Müdiresi Emine Şahin’e ve tüm katılımcı sporcularla sporcu ailelerine teşekkür etti.

Milas Belediyesi Spor Kulübü Sporcuları Dereceleri şu şekilde;

7 Yaş Kızlar: Defne Zorlu 1. ( Aynı Zamanda Muğla 3.Sü),

9 Yaş Kızlar: Ceren Sarı 1.

10 Yaş Genel: Emir Arslan 1. , Onur Ata Demirkol 3.

13 Yaş Genel:  Toprakcan Mutlukan 1. , Muhammet Akgedik 2.

17 Yaş Kızlar: Merve Erdoğan 1. ( Aynı zamanda Muğla 1.si )

Bu haber toplam 992 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.