Süt Üreticileri Birliği’nden Soydemir’e Ziyaret

Süt Üreticileri Birliği’nden Soydemir’e Ziyaret
Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak geçtiğimiz günlerde yeniden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçilen Mehmet Soydemir’e ziyarette bulundu.Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri...

Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak geçtiğimiz günlerde yeniden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçilen Mehmet Soydemir’e ziyarette bulundu.

Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak beraberinde yönetim kurulu üyesi Yusuf Özbek ile birlikte geçtiğimiz günlerde yeniden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçilen Mehmet Soydemir’e ziyarette bulundu. Ziyarette süt üreticilerinin sorunları değerlendirilirken; bundan böyle de işbirliği içinde çalışılacağı belirtildi. Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak; ”Başkanımız yeniden Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçilmiştir. Birlikte çalışmalar yapmak, üretmek ve üretenlerin refah seviyesini arttırmak için dayanışma içerisinde olacağız” dedi.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir de bu nezaket ziyarete teşekkür ederek; ”Süt üreticileri birliği ile bugüne kadar gayet iyi bir iş birliği yaptık. Başkanımız bu işi üreticiler lehine sonuçlandırmak için gece gündüz çalışmaktadır. Ziyaretine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 738 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.