Tabela var, ATM yok

Tabela var, ATM yok
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 15,5 milyon TL’ye mal edilerek, 2019 yılında faaliyete geçirilen Menteşe Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde...

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 15,5 milyon TL’ye mal edilerek, 2019 yılında faaliyete geçirilen Menteşe Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde “ATM’lere gider” levhası bulunmasına rağmen, ATM olmaması vatandaşa, “Artık kentteki hiçbir şey bizleri şaşırtmıyor. Adeta şaka gibi” dedirtti.

Haber Merkezi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 15,5 milyon TL’ye mal edilen ve tükettiği elektriğin yüzde 80’ini güneş panelleri ile karşılayan Menteşe Şehirlerarası Otobüs Terminali 2019 yılında faaliyete geçirilmişti. Tam teşekküllü olarak planlanan otogardaki bir ayrıntı görenleri şaşkına çevirdi. Otogarda “ATM’lere gider” levhasının olmasına rağmen, ATM bulunmaması vatandaşlar arasında mizahi tepkilere yol açtı.

Otogara gelen vatandaşlar ile servis sahipleri arasında sürekli “ATM’ler nerede?” sorusu sorulurken, vatandaşlar şaşkınlıklarını “nasıl böle bir şey olur” diyerek dile getiriyor.

Çözüm Merkezli Bir Belediye

Otogarda ATM olmadığı için mağdur olduğunu söyleyen bir vatandaş, “Çok ilginçtir ki, ATM’ye gider yazısı her yerde yazıyor ama ATM yok. Otogar merkeze uzak diyerek işlemimi burada hallederim diye düşünmüştüm. Ama ATM olmadığını görünce çok şaşırdım. Gerçekten mağdur olduk. Merkez uzak olduğu için gidemiyoruz. Gidersek de zaman kaybı olacak, otobüse yetişemeyeceğim. Bu nasıl iştir anlamadım. Artık kentteki hiçbir şey bizleri şaşırtmıyor. Şaka gibi. Ya ATM yerleştirsinler ya da ATM’ye gider yazısını silsinler. Bu şekilde ben ve benim gibi birçok vatandaş mağdur oluyor. Bir an önce çözüm bulunsun” şeklinde konuştu.

Edinilen bilgilere göre, belediye ile bankaların arasında anlaşmazlık olduğu için ATM konulmadığı ileri sürüldü.

Bu haber toplam 2385 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.