Toprakçı’dan anlamlı ziyaret

Toprakçı’dan anlamlı ziyaret
Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Osman Toprakçı Babalar Günü’nde huzurevi sakinlerini ve sabit vardiyalı çalışan personellerin...

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Osman Toprakçı Babalar Günü’nde huzurevi sakinlerini ve sabit vardiyalı çalışan personellerin babalar gününü pasta keserek kutladı.

Neval Çolak

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce Babalar Günü’nde huzurevi sakinleri, sabit vardiyalı personeller ve her Babalar Günü’nde olduğu gibi şehit ve gazi yakınları da unutulmadı.

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Osman Toprakçı öncülüğünde, Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde Pandemi kuralları çerçevesinde Babalar Günü programı gerçekleştirildi. Pasta kesimi ve hediye takdiminin ardından huzurevi sakinleri müzik eşliğinde eğlendi.

Öte yandan Toprakçı, Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şehit ve Gazi Hizmetli Birimi ile Menteşe, Milas, Bodrum, Köyceğiz ve Fethiye’de şehit ve gazi yakınlarını ziyarette bulunarak, hediye takdim etti.

Şehit babalarına ne kadar hizmet etsek azdır diyen Toprakçı, “ Fırsat buldukça tüm şehit ailelerini ziyaret etmeye gayret ediyorum. Vatan uğruna canlarını veren şehit ve gazi babalarımızın, yaşattıkları sonsuz güven duygusuyla bizlere her daim güç ve cesaret veren babalarımızın ve babalık görevini yerine getiren herkesin Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat sürmelerini diliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 685 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.