Türkiye Üçüncüsü Güreşçi Kenan Eygi, Milli Takım Kampına Davet Edildi

Türkiye Üçüncüsü Güreşçi Kenan Eygi, Milli Takım Kampına Davet Edildi
Sinem Karakaya- Köyceğiz Belediyespor Güreşçisi Minikler Türkiye üçüncüsü Kenan Eygi, milli takım kampına davet edildi. Köyceğiz Belediyespor Güreş...

Sinem Karakaya- Köyceğiz Belediyespor Güreşçisi Minikler Türkiye üçüncüsü Kenan Eygi, milli takım kampına davet edildi. Köyceğiz Belediyespor Güreş Antrenörü Kürşat Çimen’in yetiştirdiği ve geleceğin sporcusu olarak görülen Kenan Eygi, Türkiye Şampiyonası’nda gösterdiği başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Köyceğiz Belediyespor’lu, Minikler Türkiye üçüncüsü olan Kenan Eygi, bu başarı sonrası Milli Takım Kampına davet edildi.

Bireysel sporların en zorlarından biri olan güreş spor dalında Güreşçi Kenan Eygi’nin Milli Takım Kampına davet edilmesinin gururunu yaşadığını dile getiren Güreş Antrenörü Kürşat Çimen;  “Muğla’mızın yaklaşık 36 bin nüfusuna sahip şirin ve güzel ilçemiz Köyceğiz’imizin çocuklarından; bireysel sporların en zorlarından biri olan güreş spor dalında; Güreşçimiz Kenan Eygi’nin Milli Takım Kampına davet edilmesi bizim için bir gururdur. Umarım bundan sonrada Köyceğiz’imizin çocuklarından daha nice Milliler elde etme şansı bizlere doğar. Bu başarılarından dolayı sporcumu kutluyorum, başarılarının devamı diliyorum. Katkıları ve destekleri ile bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Köyceğiz Belediye Başkanı’mız Kamil Ceylan’a bize vermiş olduğu emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Köyceğiz’e hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Amaçlarının çocukların ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak ve ata sporu olan güreşi yaşatmak olduğunu dile getiren Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan; “Köyceğiz Belediye Spor Güreş Takımı’nın bizlere yaşattığı gurur adına antrenörümüz Kürşat Çimen’i başarılarından dolayı kutluyorum. Amacımız çocukların ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak ve ata sporu ‘güreşi’ yaşatmaktır. Spora adanmış hayatlar ve geleceğini kurtaracağımız nesillerin yetişmesi. Köyceğiz Belediyespor güreşçimiz Kenan Eygi’yi tebrik eder, antrenörümüz Kürşat Çimen'i, sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik eder, bundan sonrada başarılarının devamını dilerim.” Dedi.

Bu haber toplam 1480 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.