Türkiye Üniversiteler Plaj Korfbol Şampiyonası Gerçekleşti

Türkiye Üniversiteler Plaj Korfbol Şampiyonası Gerçekleşti
Türkiye Üniversiteler Plaj Korfbol Şampiyonası, Muğla’nın Ortaca İlçesi’nin Sarıgerme Plajı’nda yapıldı. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu...

Türkiye Üniversiteler Plaj Korfbol Şampiyonası, Muğla’nın Ortaca İlçesi’nin Sarıgerme Plajı’nda yapıldı. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün desteği ile Sarıgerme Çevre Eğitim Derneği (SARÇED) plajındaki şampiyonaya Türkiye'den 4 takım, Kamerun'dan 1 takım ve Ermenistan'dan 1 takım olmak üzere 60 sporcu katıldı.

Turnuvanın sonucunda Marmara Üniversitesi ile Yeditepe Üniversitesi karşı karşıya geldi. ‘4 Mevsim Spor 4 Mevsim Organizasyon’ sloganıyla Muğla olarak her mevsim değişik spor branşlarına ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman; “ Özellikle yaz aylarında federasyonlarımız plaj sporları için ilimizi tercih ediyorlar. Bu bizi son derece mutlu ediyor. Korfbol'da bir kaç yıldır ilimiz Sarıgerme Plajı’nda gerçekleştiriliyor. Müsabakalara katılan tüm sporcularımızı kutluyorum. İlimizin değişik destinasyonlarında sporu desteklemeye ve sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Turnuva sonucunda, birinci Marmara Üniversitesi, ikinci Yeditepe Üniversitesi, üçüncü Üsküdar Üniversitesi, dördüncü İstanbul Korfbol Spor Kulübü, beşinci Cameroon Sports, altıncı ise VardanangSport oldu.

Bu haber toplam 523 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.