ULA BELEDİYE BAŞKANI TÜRKLER; “SÖZ VERDİK YAPTIK, SÖZ VERİYORUZ YAPACAĞIZ”

ULA BELEDİYE BAŞKANI TÜRKLER; “SÖZ VERDİK YAPTIK, SÖZ VERİYORUZ YAPACAĞIZ”
 MUHABİR
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den aday gösterilen Ula Belediye Başkanı Özay Türkler seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ula ilçesinin tamamını karış karış gezen Başkan Türkler, “Söz verdik yaptık, söz veriyoruz yapacağız” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilen AK Partili Ula Belediye Başkanı Özay Türkler çalışmalarını sürdürüyor.

2020 yılı Aralık ayında dönemin Belediye Başkanı İsmail Akkaya’nın vefat etmesinin ardından Meclis üyeleri arasında yapılan seçim sonucunda Ula Belediye Başkanlığı görevini devraldığını ve o günden bugüne Ula için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Özay Türkler,

“Göreve geldiğim ilk andan itibaren merhum başkanımızın yarım kalan projelerinin tamamını hızlı bir şekilde yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyorum. 2019'dan bu yana devam eden pandemi süreci zorunlu olarak iş ve personel verimliliğimizi yarı yarıya düşürmüş, orman yangınları ve depremler gibi doğal afetler, devlet bütçesini etkilediği gibi belediye bütçemizi de etkilemiştir. Tüm bu zorluklara rağmen, 25.000.000 TL olarak devraldığımız bütçeyi öngörülen 315.000.000 TL seviyelerine çıkarmayı başardık.

EGE’NİN EN BÜYÜK ARENASINI ULA’YA KAZANDIRDIK

Egenin en büyük arenası olan İsmail Akkaya Çok Amaçlı Sosyal Etkinlik Alanı ve Boğa Güreşi Arenasını ve yıllardır çocuklarımızın ihtiyacı olan; sosyal ve bilimsel gelişmelerini sağlayan ve tamamen ücretsiz olan Ula Belediyesi Gençlik Merkezinin yapımı tamamlayarak hizmete açmış bulunmaktayız.

DURMADAN YORULMADAN ULA İÇİN ÇALIŞTIK

Göreve geldiğimiz günden itibaren Ula’mız için durmadan, yorulmadan çalışarak tüm mahallelerimizi 957.000 m² kilitli parke taşlarıyla, 317.000 m² sathi asfalt kaplama yollarla ve oyun parkı gruplarıyla donatarak önce insanımızın temel hakkı olan ulaşım sorununu giderdik, çocuklarımızın oynayabileceği alanları oluşturduk. Son teknoloji cihazlarla donattığımız İsmail Akkaya Süt İşleme Tesisini (Mandıra) faaliyete geçirerek halkımızın hizmetine sunduk. Birçok mahallemizin sorununu çözmüş olsak da henüz çalışmalarına başlayamadığımız sokaklarımızdaki eksiklerimizin de farkındayız ve kısa zamanda çözüme kavuşturacağız.

ULA HUZUREVİNİ HİZMETE HAZIR HALE GETİRDİK

Ula Huzurevi’nin eksiklerini giderip, modern çevre düzenlemesini tamamlayarak hizmete hazır hale getirdik. Ula’mızda ihale sürecine başlattığımız hükümet konağı için de çalışmalara başladık. Girişimlerimiz sonucunda Ula’mızda Küçük bir Semt Hastanesinin hizmete açılmasını sağladık. Karabörtlen Mahallemize Acil Sağlık Merkezinin yapımın başladık. Yeni dönemde gerçekleştireceğimiz projeleri de halkımıza anlatıp onların görüşlerini alıyoruz. İlçemizi tüm Ula halkımızla birlikte yönetiyoruz. Söz verdik yaptık, söz veriyoruz yapacağız” dedi.

Bu haber toplam 247 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.