Ülkü Ocakları, 23 Nisan’da balkonda İstiklal Marşı okumaya davet ediyor

Ülkü Ocakları, 23 Nisan’da balkonda İstiklal Marşı okumaya davet ediyor
Muğla Ülkü Ocakları, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) açılışının 100. Yılında ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan Perşembe günü,...

Muğla Ülkü Ocakları, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) açılışının 100. Yılında ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan Perşembe günü, vatandaşları balkonlarda Türk bayrağı ile birlikte İstiklal Marşı’nı okumaya davet etti.

Sinem Karakaya

Coronavirüsle mücadele kapsamında evde kalınması gereken bu günlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılış yıldönümünde Muğla Ülkü Ocakları, balkonlarda Türk bayrağı eşliğinde İstiklal Marşı’nı okuyacak. Vatandaşları da bu etkinliğe ortak olmaya davet eden Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, aynı coşku ve heyecanla İstiklal Marşı okuyacaklarını söyledi.

Salgın nedeniyle etkinliklerin iptal olduğunu ve evde kal kuralını bozmadan milli egemenliği kutlayacaklarını belirten Muğla Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel; “Bundan tam 100 yıl önce 23 Nisan 1920'de açılan Büyük Millet Meclisi, Türk milletinin tam bağımsız yaşama iradesinden doğmuş, tarihimizde bir güneş gibi parlamıştı. Büyük Millet Meclisinin açılışının 100.yılını her yıl olduğu gibi bu yılda heyecan ve coşku ile kutlamak adına düzenlenmiş olan programlarımızı Covid-19 salgını nedeniyle iptal ederek, Birlik Beraberlik Milli Egemenlik sloganıyla bu duyguyu yaşamak istiyoruz. Bu vesile ile bizlerde Muğla Ülkü Ocakları olarak  Evde Kal kuralını bozmadan 23 Nisan 2020 akşamı saat 21.00'da tüm hemşerilerimizi şanlı bayraklarımız ile birlikte evlerinin balkonlarından gür bir ses ile İstiklal Marşı’mızı okumaya milli egemenliğimizi haykırmaya davet ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1392 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.