Muğla ultrAslan’dan örnek davranış

Muğla ultrAslan’dan örnek davranış
Muğla’nın Menteşe ilçesinde ultrAslan taraftar topluluğu, örnek bir  davranış sergileyerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Menteşe Kaymakamlığı’na 30 adet gıda kolisi bağışında bulundu.Sinem KorkmazMuğla’nın...

Muğla’nın Menteşe ilçesinde ultrAslan taraftar topluluğu, örnek bir  davranış sergileyerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Menteşe Kaymakamlığı’na 30 adet gıda kolisi bağışında bulundu.

Sinem Korkmaz

Muğla’nın Menteşe ilçesinde, ultrAslan Muğla, ultrAslan Üni ve ultrAslan Lise taraftar toplulukları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Menteşe Kaymakamlığı’na 30 adet gıda kolisi bağışında bulundu. Her sene ramazan ayında ihtiyaç sahipleri için ellerinden geldiğince yardım topladıklarını söyleyen ultrAslan Muğla İl Temsilcisi Göktuğ Eryiğit, “Galatasaraylı kardeşlerimizle her sene bu yardımlarımızı tekrarlayacağız” dedi.

Her yıl Ramazan ayında düzenli olarak ultrAslan çatısı altında Türkiye çapında yardımlarını sürdürdüklerini söyleyen Göktuğ Eryiğit, “ultrAslan olarak Türkiye çapında her ramazan ayında, her özel günde yardımlarımızı yapıyoruz. Muğla’da da her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da ihtiyaç sahipleri için yardım kolileri hazırladık. Bu koliler kardeşlerimizin kendi ceplerinden topladığı paralarla hazırlandı. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde yardımlarımızın Menteşe Kaymakamlığı aracılığıyla dağıtılmasının daha uygun olacağını düşünerek, 30 adet gıda kolimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere teslim ettik. İnşallah Galatasaraylı kardeşlerimizle her sene bu yardımlarımızı tekrarlayacağız” dedi.

Bu haber toplam 380 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.