Uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu operasyonu
Muğla’nın Fethiye ilçesinde polis ekiplerinin düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 20 paket halinde 2’şer gramlık kokain ve çeşitli ebatlarda 34 tabanca...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde polis ekiplerinin düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 20 paket halinde 2’şer gramlık kokain ve çeşitli ebatlarda 34 tabanca fişeği ele geçirilirken, 3 kişide gözaltına alındı. 

Edinilen bilgilere göre; Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro ekipleri ilçede uyuşturucu madde satan ve dağıtanlara yönelik çalışma başlattı. Fiziki ve teknik takip ile istihbarat çalışmasının ardından A.B’nin (47) ilçeye uyuşturucu madde getireceğini belirleyen ekipler, A.B’yi takibe aldı. Ekipler B’nin kullandığı araç ve ikametine operasyon düzenledi.

A.B’nin ikametinde ve kullandığı araçta arama yapan polis ekipleri satışa hazır halde 20 paket halinde 2’şer gramlık kokain ve çeşitli ebatlarda 34 tabanca fişeği ele geçirildi. Operasyonda A.B, H.G. (54) ve B.S.G. (29) gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bu haber toplam 700 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.