Vatandaşlar Yeni Yıla Kar Topu Oynayarak Girdi

Vatandaşlar Yeni Yıla Kar Topu Oynayarak Girdi
SİNEM KARAKAYA-  Muğla’nın Menteşe İlçesi Göktepe Mahallesi’nde vatandaşlar yeni yıla kartopu oynayarak girdi.Muğla’nın yüksek kesimlerinde 2019...

SİNEM KARAKAYA-  Muğla’nın Menteşe İlçesi Göktepe Mahallesi’nde vatandaşlar yeni yıla kartopu oynayarak girdi.

Muğla’nın yüksek kesimlerinde 2019 yılının son günlerinde kar etkili olmuştu. Göktepe Mahallesi ve Yılanlı Mevkii’ne yağan kar, etrafı beyaza bürüdü. Karın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar, yeni yıla kartopu oynayarak girdi.

Yağan kar nedeniyle sokaklara dökülen vatandaşlar kar ile birlikte yeni yıl coşkusunu yaşadı. Yağan kara aldırmadan keyifli vakit geçiren vatandaşlar kar altında fotoğraf çekilerek ‘Biz Muğlalıyız’ adlı sosyal medya hesabında paylaştılar. Saatler gece yarısını gösterdiğinde ise vatandaşlar birbiriyle kucaklaşarak, yeni yılı kutladı. Şarkılar eşliğinde oynayan vatandaşlar,  kartopu savaşı yaparak yağan karın tadını çıkardılar.

Yeni yıla kar oynayarak giren vatandaşlar; “Hem yeni yılın hem de karın tadını çıkartıyoruz. Yılbaşında kar yağması bizi çok mutlu etti. 2020’yi bembeyaz karşıladık. Muğla’ya çok fazla kar yağmadığı için yağdığı zamanlar çok mutlu oluyoruz” diyerek herkese mutlu yıllar dilediler.

Bu haber toplam 519 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.