Yasin Yaprak: “Ormancılık faaliyetlerimize ağırlık veriyoruz”

Yasin Yaprak:  “Ormancılık faaliyetlerimize ağırlık veriyoruz”
​Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde 2021 yılı üretim programı kapsamında planlanmış damgalar yapıldı.Sinem KorkmazMuğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne...

​Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde 2021 yılı üretim programı kapsamında planlanmış damgalar yapıldı.

Sinem Korkmaz

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı 12 Orman İşletme Müdürlüğünde 2021 yılı planlı damgaları yapıldı. İşletme Pazarlama Şube Müdürlüğü verilerine göre Eylül ayı sonu itibariyle damgalama işlemleri yüzde 95 seviyesinde gerçekleştirildi ve üretim yapılmaya başlandı. Orman yangınları ile mücadele döneminden geçtiklerini belirten Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, “Orman yangınları ile mücadele dönemimizin ardından diğer ormancılık faaliyetlerimize ağırlık veriyoruz” dedi.

“DAMGALARIMIZ BÜYÜK ORANDA BİTİRİLDİ VE ÜRETİME VERİLDİ”

Orman yangınları ile mücadele döneminin ardından ormancılık faaliyetlerine ağırlık verdiklerini söyleyen Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak konuyla ilgili olarak, “Oldukça yoğun geçen orman yangınları ile mücadele dönemimizin ardından diğer ormancılık faaliyetlerimize ağırlık veriyoruz. 2020 yılı üretim çalışmalarının yanında 2021 yılı bütçe çalışmalarından önce damgalarımız büyük oranda bitirildi ve üretime verildi. Emeği geçen tüm İşletme Müdürlüklerimiz ve ekiplerine gayretli çalışmaları için teşekkür ediyorum”  dedi.

Bu haber toplam 542 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.