Yeni Dernekten Başkan Tokat’a Ziyaret

Yeni Dernekten Başkan Tokat’a Ziyaret
Yeni kurulan Muğla Boğacılar Derneği Yönetim Kurulu, derneği tanıtmak ve çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.Ziyarete , Muğla Boğacılar Dernek Başkanı...

Yeni kurulan Muğla Boğacılar Derneği Yönetim Kurulu, derneği tanıtmak ve çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete , Muğla Boğacılar Dernek Başkanı Ümit Aslan,Ali Turbalıoğlu, Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut ,  Ören Boğa Güreşleri tertip komitesi üyeleri Kahraman Akar,Mehmet Yılmaz katıldı.

Muğla Boğacılar Dernek Başkanı Ümit Aslan Derneğin yeni kurulduğunu belirterek , “Bu kültür hepimizin kültürüdür. Yörük kültürünün, bizleri bir araya getirecek en iyi kültür olduğunu düşünerek bu derneği kurmak ve başkanlığını yapmak için çaba verdim. Dernek olarak, Muğla ve çevresi ile birlikte belirli zamanlarda Boğa Güreşleri tertip etmek istiyoruz. Mayıs ayı içerisinde de Milas’ta böyle bir organizasyon yapma planımız var” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ,Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve her iki dernek başkanına da çalışmalarında başarılar diledi. Tokat ; yerel ve kültürel değerlerin korunmasının önemine dikkat çekti ve kültürel değerlerin  yaşatılması için yapılan çalışmalara elinden geldiğince destek olmaya çalıştığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 702 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.