Yeşilay Muğla iftar yemeğinde buluştu

Yeşilay Muğla iftar yemeğinde buluştu
 MUHABİR
Yeşilay Muğla Şubesi gönüllüleri, destekçileri ve davetlilerle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yeşil Muğla Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

İftar yemeğine Yeşilay Bölge Koordinatörü Ümit Ülkü, Menteşe Kaymakamı Mustafa Eriş, İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz, Yeşilay destekçileri ve gönüllüler katıldı.

Yeşilay'ın 104 yıldır bağımlılıklarla mücadele ettiğini vurgulayan Yeşilay Muğla Şubesi Başkanı Şenol Şengür; "Yeşilay 104 yıllık bir tarihe sahip. Amacımız; toplumu ve gençliği bağımlılıklardan korumak. 104 yıldan beri asıl amacımız hiç değişmedi. Yeşilay'ın tüm dünyada örmek bir cemiyet olmasının nedeni de işte bu kültürdür. 104 yıl önce kurulan Yeşilay Cemiyeti ilelebet çalışmalarına devam edecektir." Diye konuştu.

Yeşilay Bölge Koordinatörü Ümit Ülkü'de Yeşilay'ın dünya çapında yürüttüğü faaliyetleri sıraladı; "Yeşilay şu anda 97 farklı ülkede federasyon başkanlığı yapıyor. Yeşilay ve ülkemiz bütün bu ülkelere bağımlılıklarla mücadele de destek veriyor. Ayrıca bağımlılıklarla mücadele kapsamında 110 farklı spor kulübümüz bulunmaktadır. Kulüplerimiz on binlerce kişiyi spora teşvik ediyor. Birde Yeşilay kültür evlerimizle gençlerlerimizi ve vatandaşlarımızı spora, kültüre teşvik ediyoruz. Çalışmalarımız durmadan devam edecektir."

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.