1.AMATÖR KÜME’DE KIYASIYA MÜCADELE

1.AMATÖR KÜME’DE KIYASIYA MÜCADELE
Muğla 1. Amatör Küme B Grubunda şampiyonluk mücadelesi nefesleri kesiyor. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Ortaköyspor ve Marmaris Belediyespor’un yanı sıra mütevazı kadrosu ile bu yarışın içinde yer alan Yerkesikspor...

Muğla 1. Amatör Küme B Grubunda şampiyonluk mücadelesi nefesleri kesiyor. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Ortaköyspor ve Marmaris Belediyespor’un yanı sıra mütevazı kadrosu ile bu yarışın içinde yer alan Yerkesikspor ligde kıyasıya mücadelelerine devam ediyor. Ligde 21 puanla sıralanan üç takımdan kimin şampiyon olacağı ise büyük merak konusu.

Üç takımın aynı puan ve averajla sıralandığı Muğla 1. Amatör Küme B Grubunda büyük heyecan yaşanıyor.

Sezon öncesi iddialı kadrolar kurarak şampiyonluk hedefleyen Marmaris Belediyespor ve Ortaköyspor ile mütevazı kadrosuyla bu yarışın içinde yer alan Yerkesikspor arasında büyük bir mücadele yaşanıyor.

Ligde geçtiğimiz hafta oynanan maçta Ortaköyspor sahasında diğer şampiyon adayı Marmaris Belediyespor’u konuk etti. Çok sayıda sporseverin izlediği maçta rakibine oranla daha iyi bir futbol sergileyen ev sahibi ekip Ortaköyspor sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Marmaris Belediyespor maçını kazanarak lider duruma yükselen Ortaköspor’un Kulüp Başkanı Hüseyin Uçar, bu önemli maçta kendilerini yalnız bırakmayan bütün sporseverlere teşekkür etti. Bundan sonra saha dışındaki polemiklere dahil olmak istemediklerini ifade eden Başkan Uçar, ‘Biz kulüp olarak bundan sonra tartışmaların içinde olmak istemiyoruz. Biz sahada en iyi şekilde mücadele ederek yarışımızı sürdüreceğiz. Biz en başından bu yana hakemlerimizden adil yönetim talep etmiştik. Son oynadığımız Marmaris Belediyespor maçının hakemine de adil ve hakkaniyetli yönetimi için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra ligde oynayacağımız bütün maçlarımızı kazanıp sezon sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz. Kulübümüze destek veren herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Bu haber toplam 467 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.