3. Uluslararası Ahşap Heykel Sempozyumu Sona Erdi

3. Uluslararası Ahşap Heykel Sempozyumu Sona Erdi
Muğla Belediyesi’nin organize ettiği Muğla 3. Uluslararası Ahşap Heykel Sempozyumu dün yapılan bir kokteyl ile sona erdi.Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür...

Muğla Belediyesi’nin organize ettiği Muğla 3. Uluslararası Ahşap Heykel Sempozyumu dün yapılan bir kokteyl ile sona erdi.Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen kapanış törenine, sanatçıların yanı sıra Belediye Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

 Kapanış töreninde bir konuşma yapan Muğla Belediye Başkanı Yardımcısı Ş. Yavuz Kayı “Bu yıl 3.sünü düzenlediğimiz sempozyuma katılan bütün sanatçılara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler için üretilen eserlerin halka karışması, halk ile buluşması oldukça önemli. Sanatı ve sanatçıyı desteklemeyi bir görev olarak görüyoruz ve bu konuda çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

 Sempozyuma katılan sanatçılar, plaketlerini alırken, bu çalışmadan çok memnun olduklarını dile getirdiler. Özellikle yabancı sanatçılar, Muğla’yı ve Muğlalıları çok sevdiklerini belirtirken, sempozyumu gerçekleştiren Muğla Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

14-23 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen sempozyumda,  kestane ağaçlarından heykeller üreten sanatçılar Polonya’dan Karolina Ewa Krajcarz, Piotr Idzi, Çek Cumhuriyeti’nden Terezie Regnerova, Tomas Krivy ve Türkiye’den Nilüfer Aktarıcı ve Özgür Önurme olarak belirlenmişti.

Bu haber toplam 493 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.